Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:15, 22. 2. 2023.

| Hronika

Mladiću koji je vozio auto u nesreći na grdeličkom putu pozlilo pred saslušanje

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
Tužilaštvo Leskovac
U saobraćajnoj nesreći nastradala mlada ženska osoba; foto: M. M.

Nakon dve nedelje od kako se dogodila saobraćajna nesreća na putu Leskovac - Grdelica u kojoj je nastradala 18-godišnja devojka, u leskovačkom Višem tužilaštvu danas je trebalo da bude održano saslušanje osumnjičenog vozača koji se požalio da ima zdravstvene tegobe, zbog čega je kolima Hitne pomoći prevezen u Bolnicu.

23-godišnji P. N. je, kako Južne vesti saznaju, od 5. februara, kada je došlo do nesreće, do juče bio na intezivnoj nezi UKC-a u Nišu, a nakon što je Više tužilaštvo obavešteno o činjenici da je osumnjičeni pušten na kućno lečenje, nadležni tužilac je za danas zakazao saslušanje.

Međutim, ono nije održano pošto se osumnjičeni, kako navode iz Tužilaštva, požalio na zdravstene tegobe pa je na insistiranje odbrane kolima Hitne pomoći odmah prevezen u Urgentni centar.

Saslušanje P. N. zakazano za 22. 2. 2023. nije održano u Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu, budući da je osumnjičeni pre početka saslušanja izjavio da ima zdravstvene tegobe, te mu je, u skladu sa Zakonom i pravima osumnjičenih i uhapšenih lica, ukazana medicinska pomoć od strane SHMP Leskovac, nakon čega je isti upućen u u Urgentni centar, čiji izveštaj o zdravstvenom stanju osumnjičenog još uvek nismo dobili - navode iz Tužilaštva.

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći na putu između Leskovaca i Grdelice život je izgubila jedna devojka, dok su trojica mladića teško povređeni.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Silvana krstic

    08:41 // 23. 2. 2023.

    Lep savet advokata staž ih bilo kad brane takvog olosa

  • Nislija

    20:34 // 22. 2. 2023.

    I, sta mu je?! Jel bolje? Kad ce na sud?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: