Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:33, 17. 5. 2017.

| Zabava

Otvoren poziv demo bendovima da učestvuju na festivalu “Balkanrock”

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Poziv demo bendovima da se prijave na "Balkanrock" konkurs
Pored nastupa na "Balkanrock" koncertu, moći će da snime pesme i spot; ilustracija; foto: Vanja Keser

Neafirmisani autorski bendovi sa niškog područja, koji nemaju zvanična izdanja, mogu do 5. juna da se prijave i nastupe na “Medijana Balkanrock” festivalu. Uslov je da bend ima bar jednu snimljenu pesmu, a na amfiteatru na keju će najbolji pred publikom izvesti autorski repertoar.

Da bi se prijavili na konkurs, bendovi bi trebalo da pošalju 3 autorska snimka, tekstove tih pesama i kraću biografiju, uz kontakt telefon predstavnika grupe, na adresu [email protected].

Pravo učešća imaju svi demo bendovi sa niškog područja koji nemaju zvanična izdanja - tu ne spadaju samostalna EP i Demo izdanja, kao ni učešća na kompilacijama. Bendovi moraju imati minimum jednu autorsku pesmu snimljenu, a od njih se očekuje isključivo autorski repertoar u trajanju od 15 minuta, koji će izvesti na Afiteteatru na keju - navode organizatori.

Tri benda koja po oceni stručnog žirija i publike budu najbolja, najavljuju organizatori, dobiće mogućnost da snime po 3 pesme u profesionalnom muzičkom studiju, kao i nekoliko diskova sa snimljenim materijalom.

Bend koji bude najbolji dobiće i besplatno snimanje spota i učestvovaće na ovogodišnjoj Zaječarskoj gitarijadi.

Bendovi koje žiri odabere da se takmiče na Festivalu, potpisuju ugovor o saradnji sa Gradskom opštinom Medijana. Konkurs je otvoren do 5. juna, a rezultati konkursa biće objavljeni 10. juna - kažu organizatori.

Konkurs je raspisala Opština Medijana, a kažu da je razlog promocija rada i autorskog stvaralaštva mladih bendova. Oni će moći da učestvuju na “Medijana Balkanrock festivalu” koji će 17. juna biti održan na Amfiteatru na keju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: