Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:04, 17. 7. 2024.

| Društvo

Deo Niša bez vode zbog havarije, poplavljena dvorišta u Duvaništu

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
havarija 1
Suve slavine u Duvaništu, ali dvorišta puna vode; foto: Podizanje svesti

Zbog havarije na vodovodnoj mreži stanari dela niškog naselja Duvanište skoro da uopšte nemaju vodu od utorka ujutru. Muke im zadaje i velika količina vode iz cevi koja je poplavila dvorišta i neke podrume. JKP Naissus poslao je cisternu sa vodom za piće, ali curi iz nje.

havarija 2 foto: Podizanje svestiStanovnicima ulice 27. mart u Nišu slavine su suve od utorka ujutru. Kažu, vode je bilo u dva navrata, na kratko, kada su radnici Vodovoda nešto popravljali, ali je oba puta ubrzo ponovo nestala.

Radovi su juče bili kod mosta na Gabrovačkoj reci. Ja sam imao vodu do pre dva sata, ali slabijeg pritiska. Znam da veći deo komšiluka nema vodu - kaže čitalac.

Osim toga što moraju da se snalaze na temperaturi koja prelazi 40 stepeni, problem imaju i zato što velika količina vode izlazi iz cevi koja je pukla. Poplavljena su dvorišta zgrada, a nekim građanima i podrumi.

Iz JKP Naissus kažu da vode u tom delu grada neće biti do 22 sata i tvrde da rade na otklanjanju havarije kod brojeva 34 i 36.

Osim ulice 27. mart, nema vode u delu Vizantijskog bulevara, ulice Branka Miljkovića, Naserove, Patrisa Lumumbe, Radoja Dakića, Jelene Ćetković i Milana Mirčića.

Na terenu je cisterna sa vodom za piće, ali voda teče i iz nje, iako iz Naissus-a skoro svakodnevno apeluju na Nišlije da racionalno troše vodu na visokim temperaturama.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Нишлија

    12:30 // 19. 7. 2024.

    Диваниште и пола булевара Немањића (да нелажем цео)су направили на мочвари...памтим као дете трске из мочваре

  • Mika 1

    15:46 // 18. 7. 2024.

    Napredna sekta bez znanja sedi po kafićima i prima platu. Kladim se ako neko sme da napravimo proveru ako u 12h ima jedna trećina zaposlenih na radnim mestima plaćam kafanu. Drigo vodovod služi za pranje para i otimačinu a stručnost rukovodnog kadra -34. Osuđeno je to na propast a pitajte za koliko su plate smanjene prošlog meseva. Zrelo za zatvaranje.

  • Drile

    08:19 // 18. 7. 2024.

    Građevinski bum ne može da proprate cevke od pre puno godine

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Neka ovi političari dođu na +40 kad nema vode da žive gde smo mi živeli, pa neka odavde bistre politiku.

Glupost čitalac

Tekst: Niška opozicija traži saslušanja, hapšenja i suđenje bivšoj gradonačelnici zbog izveštaja DRI

Pronađite nas na: