Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 3. 8. 2024.

Dom zdravlja u Nišu traži 10 novih radnika

STETOSKOP lekari zdravstvo KOSTA Prijave do 8. avgusta; Ilustracija; foto: A. Kostić

Oglas za prijem u radni odnos ukupno 10 radnika na određeno i na neodređeno vreme, objavio je niški Dom zdravlja. Traže se po jedan oftamolog, internista, psiholog i stomatološka sestra, 2 doktora medicine i 4 medicinske sestre.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • medicinar

    12:06 // 3. 8. 2024.

    Foliranje...zna se da ce biti primljeni stranacki kadrovi i preko veze,konkursi su svuda farsa.Kada vam medicinska sestra vodi DZ to je kraj zdravstva

  • jana

    12:08 // 3. 8. 2024.

    Ali obavezno setre da budu kao do sada sa privatnom vikend skolom prekvalifikacija,znanje nije bitno.Unistili su zdravstvo

  • Neko iz mase

    10:51 // 3. 8. 2024.

    Lekare treba zaposliti, malo ih je. Što se sestara tiče, ubiše se od gledanja u mobilne telefone! Pamtim vreme kad je jedna sestra pokrivala 5-6 lekara, sad je 1 na 1. Pritom, lekar sve unese u računar, sestra odštampa i naplati participaciju. Samo se šetaju hodnicima i tračare.

  • Марко

    12:28 // 3. 8. 2024.

    И баш преко огласа траже нове раднике? Занимљиво.

  • Dragan

    12:55 // 3. 8. 2024.

    A slike nisu izasle u oglasu?Steta...sve sigurno unapred dogovoreno,smo je cena varijabilna...

  • Posmatrač

    18:28 // 3. 8. 2024.

    To je farsa dovešće sve svoje možda uopšte nisu ni članovi stranke nego rođaci ili šta već isto su pre dva meseca napravili u Gradskoj upravi dovode sve sa strane Leskovčanke i Vranjanke a našu Nišku decu ostavljaju bez parčeta hleba zbog starletice sa veštačkim kosama i napućenim ustima koje ništa ne rade nego zevaju u telefone i kucaju poruke sponzorima a poštena deca ostaju na ulicu bez posla.

  • Rajko

    14:19 // 3. 8. 2024.

    I za prošli konkurs za logopeda,kandidat je već bio primljen,kada je objavljeno da se traži.

  • Nena

    15:39 // 3. 8. 2024.

    Strasno, do kada vise planiraju takve stvari da rade, vec imaju unapred koga primaju... smucilo mi se vise od konkurisanja i uvek se nadam i na kraju nista .... dno dna od drzave

  • Torpedo

    18:37 // 3. 8. 2024.

    Jel upozoriste novoprimljene da moraju redovno da placaju clanarinu, idu na mitinge, skupljaju kapilarne glasove, raznose pakete...?

  • ds

    08:15 // 4. 8. 2024.

    traže li novog direktora ili ovaj ima doživotni ugovor, sedamdeset godina i ne ide u penziju

  • Alisa u zemljicuda

    21:18 // 3. 8. 2024.

    Istina je da zaposljavaju svoje starlete iz okolnih mesta najvise iz Leskovac i otkude Vranje rodjene Nislije sa drzavnim diplomama su ponizili i ostavili bez parceta hleba bitno je da se one zaposle da imaju za botokse,vestacke nalepljenje kose koje vise i trepavice one drze lekciju nama Nislijkama kako se zaposljava u Drzavnom sektoru od kozmeticarki i mesarki postaju Niske Gospodje samo napred!

  • Maki

    15:31 // 3. 8. 2024.

    Dok prime 4 sestre u roku od 30 isteći će im ugovor :))

  • Nepravda i samo nepravda

    07:04 // 4. 8. 2024.

    Sponzori nameštaju tendere na lokalu mažu, varaju i smeštaju ljudima a onda od tih para finansiraju i nameštaju konkurse za svoje pratilje koje su usput kupile diplome i odjednom gle postaju lekarke, pravnice specijalno pravnice, menadzerke i to sve u Državnom sektoru a za našu Nišku dečicu sa državnim diplomama ništa njima daju predlog da odu u inostranstvo da ih se lakše otarase sa zavoda.

  • Samo pitam

    13:15 // 4. 8. 2024.

    Ako sam dobro shvatila-Konkurs traje do 8-og avgusta, zakonski rok da se odluci o tome ko je primljen je mesec dana, to znaci do 8-og septembra. Medicinske sestre ce biti primljene na odredjeno tj. ugovor ce im biti do 31-og avgusta.?!

  • Smuk II

    23:19 // 3. 8. 2024.

    Mnogobrojna rodbina će se zaposli !

  • Posmatrač

    08:47 // 4. 8. 2024.

    Svi konkursi i tenderi sprovedeni su u zadnjih dva meseca da bi ugrabili šta još mogu malo im je bilo četri godine sve su svoje familije zaposlili i plus tendere namestili zato su i odugovlači sa datumom sednice da duže budu u fotelji neznam da li su ljudi svesni da su se nadali tehničkim mandatima do narednih izbora šteta za ovaj Grad kad ubace svoje ljude vladaće preko njih.

  • Milijana Mitić

    19:58 // 3. 8. 2024.

    Treba zaposliti mlade ljude zasto da ne

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I mi smo propali te neće tender.

Radnik SC Čair Čitalac

Tekst: Nakon propalog tendera, Sportski centar "Čair" ponovo traži izvođača za skejt-park

Pronađite nas na: