Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:46, 21. 6. 2024.

| Društvo

Fond za razvoj u Nišu zabranio ulaz automobilima na javnu gradsku površinu

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
448643698_3693693767519344_6783334391830723889_n
Da li su samoinicijativno zabranili ulaz ili im je naloženo još uvek nije poznato; foto: čitalac

Iza niškog Fonda za razvoj Republike Srbije, koji se nalazi u neposrednoj blizini Vatrogasnog doma, odnedavno velikim, žutim slovom X zabranjen je ulaz na parking na površini koja je gradska. Iz Parking servisa i Komunalne milicije ne odgovaraju da li su obavešteni o ovome, a iz Fonda ne odgovaraju na pitanja zašto su to učinili.

Iako se parking koji je kod Fonda za razvoj u Nišu smatra javnom gradskom površinom, žutom farbom označeno je da je ulaz na parking zabranjen.

U paragrafu o zabranama na javnim parkiralištima Službenog lista Grada Niša pored parkiranja suprotno saobraćajnim signalizacijama, parkiranja neregistrovanih i neispravnih vozila, kao i pranja i popravki vozila je i to da je zabranjeno na bilo koji način zauzimati i ometati parkiranje.

Zabranjeno je vršiti zauzimanje parking mesta putem ograđivanja, postavljanjem prepreka ili na drugi način ometanje parkiranja drugih vozila - piše u Službenom listu.

448759556_1022219765928770_9153215393950669864_n Da li su samoinicijativno zabranili ulaz ili im je naloženo još uvek nije poznato; foto: čitalac Razlozi zbog kojih veliko slovo X stoji na ulazu, još nisu poznati.

Novinari Južnih vesti poslali su pitanja Fondu za razvoj Republike Srbije u Nišu da li su samoinicijativno zabranili ulaz na parking ili im je naloženo i očekuju njihove odgovore.

Takođe, pitali su i JKP Parking servis i Komunalnu miliciju da li su upoznati da je parking na toj lokaciji zabranjen i da li su oni naložili da se zabrani parking na javnoj gradskoj površini.

Upitali su ih i ukoliko jesu naložali, koji su bili razlozi, međutim, odgovora do objavljivanja teksta nije bilo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivana

    13:38 // 22. 6. 2024.

    Ne nije tako nego ne smemo tu ni da prodjemo odmah izlecu da se svadjaju jer su oni stavilu tu zabranu kao sto pise.Njihovo zemljiste je do stubica,a ovo obelezeno je javna povrasina.Imaju oni i podzemnu garazu. Njima niko nikada nije nista rekao dok oni od kada su tu non stop prave probleme.

  • rampe

    01:02 // 22. 6. 2024.

    Meni su jaci ipak oni sa bespravno postavljenim rampama, npr dusanova 101...

  • Petar

    19:33 // 21. 6. 2024.

    Mnogo prosto stoje stvari.
    E katastar,broj parcele i vidis ko je vlasnik. Ako je Vlasnik grad Nis,neka resi,ako je vlasnik Ministartvo finansija kako stoji na znaku da je parking rezervisan za potrebe Ministarstva onda je to to.
    Kolko vidim ovde je problem jer je promenjen ulaz (bio je skroz desno),ali svako na svojoj povrsini radi kako hoce.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Naravno da nije problem u direkciji... problem je u 2. junu!

Ivan čitalac

Tekst: Žitelji niškog sela Hum žale se na probleme sa prevozom, iz Direkcije kažu da nije problem u njima

Pronađite nas na: