Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:45, 9. 8. 2024.

| Društvo

Foto-vest: "Het-trik" rupa u Rentgenovoj u Nišu 

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
1723139970940
Udarne rupe u Rentgenovoj, Nišlije upozoravaju da saobraćaj nije bezbedan; foto: čitalac

Stanovnici Rentgenove u Nišu upozoravaju da se na kolovozu nalaze udarne rupe koje su zahvatile i levu i desnu stranu ulice, te da se zbog stalnog saobraćaja šire.

Tri duboke rupe nalaze se jedna do druge na kolovozu u Rentgenovoj ulici, a Nišlije tvrde da ih vozači moraju izbegavati, nebitno iz kog pravca dolaze.

Rupe su poprilicno duboke i primoravaju vozace da ulaze u suprotnu traku ulice. Ulice nije bezbedna za saobracaj - kažu Nišlije.

1723139970936 Udarne rupe u Rentgenovoj, Nišlije upozoravaju da saobraćaj nije bezbedan; foto: čitalac Podsetimo, ovo nije prvi put da se stanari Rentgenove žale da im je ulica u lošem stanju, oni su i početkom aprila upozoravali da je prilikom asfaltiranja u ulici napravljeno je udubljenje zbog kojeg se na “renoviranom” međublokovskom prostoru sakupljala voda.

Tvrdili su da su radnici tek postavljeni asfalt morali da razbiju i postave novu šahtu, a rupu samo zakrpili. Žalili su se i da nije iznivelisano lepo, a radove nazivvali “ofrlje” urađenim.

1723139970939 Udarne rupe u Rentgenovoj, Nišlije upozoravaju da saobraćaj nije bezbedan; foto: čitalac Inače, problem udarnih rupa u Nišu je jedan od najčešćih koje građani prijavljuju preko aplikacije “Prijavi problem” Južnih vesti, a kako mnogi tvrde kako nadležni zakrpe jednu, pojave se novih pet.

Novinari Južnih vesti upitali su ponovo Direkciju za izgradnju kada će sanirati rupe u Rentgenovoj, ali zbog čega su ulice u Nišu u lošem stanju i odgovor, sada već tradicionalno i dalje očekuju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Rupa do rupe - ulica

    00:35 // 10. 8. 2024.

    Sve ulice u Nišu su pune rupa i neravnina, ako je asfalt rupa je. Ako je spoj mosta i ulice neravno je. Ako je novi bulevar nezavrsen je - kako je uopšte i pušten za saobraćaj?! Ako je novi vrtić - čekamo septembar za listu dece, tačnije odabir (konkretno Višnjica) i šta ako dete ne bude upisano, pa ništa, snalazite se.

  • gogi

    21:22 // 9. 8. 2024.

    Cela rentgenova ulica je kao minsko polje...niko ne vozi svojom trakom a prometna je baš...

  • Torpedo

    17:40 // 9. 8. 2024.

    Nije ovo ništa novo u kasabi Nis! Tek će biti.Sramota što se ovde javljaju botovi najgore vrste,koji i kad ima slike i kad ljudi objasnjavaju muke i nerad,imaju zadatak da udaraju minuseve. Da ste vi auto polupali,dal bi tako botovali,djubreta jedna.Vi i ne znate gde je Rentgenova ulica,selci licemerni. Zbog prodanih dusa smo dovde i dogurali.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: