Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:20, 9. 8. 2024.

| Društvo

Foto-vest: Pantelejski vašar i ove godine okuplja i staro i mlado

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
pantelejski vasar, foto jelena misic 5
Šarena i bogata ponuda; foto: Jelena Mišić

Tradicionalno, tokom prve trećine avgusta Pantelej sija "kao Las Vegas", a iz dvorišta crkve Svetog Pantelejmona čuju se smeh, uzvuci, podela besplatnih vožnji i muzika raznih žanrova jer je Pantelejski vašar, manifestacija koja okuplja ljude različitih godina, interesovanja i iz mnogih gradova, opština i sela. Ni ove godine nisu izostali vrteške, kamikaze, automobili, ringišpili, vozići, hvatanje igračaka, kuća horora i drugi zabavni sadržaj, kao i ponuda slatkiša, slaniša, igračaka, odeće, obuće, knjiga...

pantelejski vasar, foto jelena misic 3 I staro i mlado; foto: Jelena Mišić Za nekoga sve, za svakog ponešto - čini se da je i ove godine rečenica koja najbolje opisuje Pantelejski vašar.

Mnogo je onih koji žele da se provozaju, oprobaju u različitim izazovima, zaslade, obnove garderobu ili kućne stvari ili pojedu klasičnu "vašarsku pljeskavicu" koja ima, tvrde neki, poseban ukus u odnosu na ponude u kafanama, ćevabdžinicima ili u kućnim uslovima.

pantelejski vasar, foto jelena misic 1 Za ljubitelje ekstremne ponude; foto: Jelena Mišić Ponuda je bogata, šarena i za svačiji džep, a jedna mlada Nišlijka kaže da najviše dolazi zbog adrenalinskih vožnji.

Svake godine sa društvom idem na ringišpil, kamikaze i vožnje autićima, a ove godine nije ništa drugačije. Bude gužva, ali stignemo svi na red - kaže Nišlijka.

Pantelejski vašar i ove godine menja režim saobraćaja u Nišu, a prošle godine ga je obeležio i koncert Bobana Zdravkovića koje je pred nastup rekao da je on "svetski, a naš".

Kakva je zabava, možete pogledati na fotografijama Jelene Mišić.

pantelejski vasar, foto jelena misic 6 Šećerna vuna da zasladi; foto: Jelena Mišić

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksandar

    13:02 // 10. 8. 2024.

    Sramotno za gradske vlasti da su dozvolile da vašar traje od 31 .07 pa ko zna do kad i da svojom glasnom muzikom i dranjem preko mikrofona uznemiravaju gotovo celo naselje

  • Marko

    11:11 // 10. 8. 2024.

    Sinoc bio po prvi i definitivno poslednji put. 5 razlicita ozvučenje, djubre na sve strane, polovna roba iz kontejnera... i sve to u dvoristu crkve...

  • Aleksandar Milić

    23:13 // 9. 8. 2024.

    Ko garantuje bezbednost onih naprava i uređaja na vašaru? Atest neki, kontrola, bilo šta?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: