Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:49, 24. 9. 2024.

| Društvo

Koncertne pantalone Gileta iz "Električnog orgazma" na licitaciji u Nišu

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
pantalone i poster
Do 30. septembra; foto: Lokalna fondacija Niš

Ljubitelji rok muzike moći će da kupe na licitaciji niške Lokalne fondacije pantalone koje je frontmen benda Električni orgazam Srđan Stojković Gile nosio na koncertu, kao i najavni poster za koncert u Banovini iz 1992. godine sa potpisima svih članova sastava. Početna cena je 5.000 dinara, a licitacija je otvorena do 30. septembra u 12 sati.

poster mesto Do 30. septembra; foto: Lokalna fondacija Niš Ponude je moguće ostavljati isključivo u komentarima na Fejsbuk stranici Lokalne fondacije Niš.

Gile je legenda Ex Yu rok muzike, osnivač i frontmen benda koji je konstantan više od 40 godina. Muzika koju stvaraju obeležila je jedan od najznačajnijih perioda u Ex Yu muzici - navode iz LFN.

Poster je, kako kažu, donirao iz svoje prodavnice Dragan Aranđelović Arči, koji je i povezao tim LFN sa Giletom.

Novac koji sakupi na licitaciji Lokalna fondacije će iskoristiti da podrži inicijative formalnih i neformalnih grupa građana koje se odnose na unapređenje zajednice.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aca

    17:58 // 24. 9. 2024.

    Podrška formalnim i neformalnim grupa građana koje se odnose na unapređenje zajednice... Svaka porodica je formalna i neformalna grupa građana i bilo bi lepo da svaku porodicu podržite tako što ubedite organizatore da ne naplaćuju ulaznice deci od 8 godina. Ionako na svirkama ima malo dece, ne znam koliko mogu da zarade, možda još 100e... Mada to nije ni malo, 7-8 gajbi Niškog piva :)

    • Sta reci

      14:49 // 25. 9. 2024.

      Detetu od 8 god nije mesto na nekoj rock,pop,regge,folk,punk svirki!Moraćete da se malo strpite,sve ima svoje vreme o to će doći.
      Savet :od kako nauce da hodaju sto više priroda,penjanje,skakanje,plivanje,kampovanje a za koncerte ima se vremena

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Za ovako grandiozan projekat mislim da je rok previše kratak i da treba biti najmanje 5 godina a i cenu bi trebalo povećati na bar 5M€ po km.

Siky67 čitalac

Tekst: Zaključen ugovor za obnovu auto-puta od Brestovca do Doljevca - oko 6 km za 18 meseci

Pronađite nas na: