Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:55, 16. 9. 2024.

Neizvesna sudbina KLER-a i niške Gradske uprave

žarić kovačević 3 Upitno i da li će nastaviti da postoji KLER, kaže ministarka Žarić Kovačević; foto: Tamara Radovanović

Da li će Niš i dalje imati Kancelariju za lokalni ekonomski razvoj ili će ona raditi u okviru neke uprave - gradsko rukovodstvo će odlučiti nakon konsultacija ministarke državne uprave i lokalne samouprave Jelene Žarić Kovačević sa drugim ministrima u Vladi. Još nema ni odluke o tome koliko će Niš uprava imati, a Žarić Kovačević smatra da je bolje kada ih je više. Što se tiče negativnog izveštaja revizora, kaže da će Ministarstvo pomoći, ali da “nisu tu da čitaju svaki izveštaj DRI”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mešalica za pare

    14:43 // 16. 9. 2024.

    Da li treba da postoji Kler tj. mešalica za pare i mašina za preusmeravanje para? Ne treba da postoji. Ako i mora da postoji, promeniti ovu ekipu u Kleru, koju je negovala gradonacelnica i postaviti nove neukaljane ljude. Verujem da to gradonacelnik moze a neophodno je.

  • Dokon pop i jariće...

    14:57 // 16. 9. 2024.

    Niš gori a Dale se češlja, dok ima problem sa kriminalom i korupcijom, dok ima manjka od 6milijardi u budžetu, dok nema komentar na izveštaj DRI...,zato je u ovom trenutku najbitnije za njega koliko će biti uprava jedinstvena, 6 ili 9 ili 12 i gde će KLER. Kad razreši tu dilemu ostalo ima samo da se reši. U prethodnom periodu sve je isprobano i uvek im nešto nije bilo dobro i falilo, sad u krug

    • Mika

      01:49 // 17. 9. 2024.

      Češlja se, češlja….. dobar mu friz. Za sve ostalo- nema veze.

  • dr Jakov Zlatar

    15:07 // 16. 9. 2024.

    Trla baba lan, da joj prođe dan.Ona se ionako, ništa ne pita, niti ona niti premijer bez portfelja.Pita se samo ONAJ JEDAN

    • Sneki

      15:48 // 17. 9. 2024.

      Nepomenik u ulozi kuvara zakuvava.

  • LJ

    15:15 // 16. 9. 2024.

    “nisu tu da čitaju svaki izveštaj DRI”. govori o vrhunskom bezobrazluku gospodje koja je neki ministar. Bolje da se gubi iz vlade jer je takva samo urusava.

  • Brane

    15:41 // 16. 9. 2024.

    I ukinuti gradske opštine!!!

  • ne zna čovek pa da pita

    15:55 // 16. 9. 2024.

    Pita ministarku kao da je ona stručnjak za organizaciju gradskih uprava u Nišu, što znači da on jadan ne zna pa pita od vrata do vrata što znači da nema ni viziju ni misiju kako će da vodi grad kad ne zna kako će da ga organizuje ili traži unapred krivca za neuspeh koji mu je zagrantovan. Prijatelju pa nije ti ovo Jugoistok sa jednom oblašću, već hiljadu problema sa hiljadu nesposobnih pa ti reši

  • Gradska uprava za imovinu

    16:11 // 16. 9. 2024.

    Pavloviću, podnesi ostavku! Crveni karton! Ne znaš najosnovnije ko je za šta nadležan. Nisi legitimno izabran. KLER da se ugasi, a Radivojević krivično da odgovara zajedno sa svojim zaštitnicom Sotirovski.

  • RiM

    17:01 // 16. 9. 2024.

    Odakle Jelena može da zna organizaciju, ne zna ona to, ni Dale ne zna, Dušan Radivojević iz KLER-a još manje zna. Nema znanja u Ništa, ni za koju stručnu oblast. Završene tanke školice, radno iskustvo ič, karakter plastelin i eto ga SNS.

  • Ukinuti odmah KLER

    17:36 // 16. 9. 2024.

    I gradske opštine! Dosta su polupismeni poltroni živeli na grbači osiromašenih građana!

  • Auuu pa sekta ne zna gde se nalazi

    18:15 // 16. 9. 2024.

    Ljudi moji ovi sns-ovci nemaju pojma sta hoce sta nece..izgubljeni u prostoru i vremenu! Dr ih tako razbio mentalno da ne mogu da se sakupe…nesposobni i neodlucni i zbunjeni.Podsvesno znaju da su ukrali izbore u Nisu pa imaju strah koji im se u ocima vidi koje korake da prave…da su imali 0.5 grama mozga prepustili bi grad opoziciji,ovako ako mogu na brzinu da se obogate.Nema smisla samo Sotirovska

  • Auttrikter

    18:17 // 16. 9. 2024.

    Jedno ce da pita, drugo joj nije posao a trece misli da treba ovako ili onako???
    Gospodja dosla da klikne misa u nepotrebni centar korejaca i da svrati, da obidje porodicu i da direktivi za zimnicu. Jedna od mnogih fikusa AV. Ukinuti, bre, Kler, pod hitno i sa njegovim zaposlenim na Biro, ne optrecivati vec glomazne i neradnicke Uprave!

  • Гага

    19:46 // 16. 9. 2024.

    Марфијево правило:"Све што не треба,да се укине"...

  • Гага

    19:49 // 16. 9. 2024.

    ...а ко треба да се разуме у локалну самоуправу,ако не ресорни министар,тј.министарка...?!

  • Mika

    01:48 // 17. 9. 2024.

    Hahahahhaa…. Pa naravno da Žarić Kovačević “smatra” da treba da ih buše više. Mora aektaški članovi negde da se uhlebljuju….
    Upravo- UPROTNO! Sve ih eliminisati sa državnih jasla. Mi gradjani plaćamo njihov javašluk i nerad!

  • Miki

    07:45 // 17. 9. 2024.

    Neznaju šta rade, nestručni totalno.

  • Ivana Šćekić ex Bulatovic

    08:32 // 17. 9. 2024.

    A kultura nam cveta ko korov.

    • Zlobnik II

      16:48 // 17. 9. 2024.

      @Ivana Šćekić ex Bulatovic : Mislite na L'ambroziju ?

  • Borko

    19:34 // 17. 9. 2024.

    Mene bi bilo sramota da izadjem na ulicu medju gradjane ako znam na kakav nacin su dobijenI izbori. A I nocno zasedanje Gradske skupstine kada su verifikovani mandati je posebna prica... Bruka I sramota traju doveka..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Hoce li da dođe Severina i zapeva "Gas, gas"

Qgo Čitalac

Tekst: Novo obećanje - kotlarnica Univerziteta u Nišu ove grejne sezone prelazi na gas

Pronađite nas na: