Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:24, 21. 6. 2024.

| Društvo

"Neverne bebe" za 7.000 evra nastupaju u Prokuplju na gradskoj slavi

Autor:Ljubiša MitićIzvor:Južne vesti
neverne bebe
Neverne bebe za slavu u Prokuplju; foto: A. Kostić

Iako još niko zvanično nije potvrdio, Prokupčani će na gradskom Trgu topličkih junaka za gradsku slavu imati koncert grupe Neverne bebe. Kako saznajemo, za njihov nastup iz gradske kase planirano je da se plati oko 7.000 evra, a kada se na taj iznos doda i bina sa ozvučenjem i vatromet, samo za organizaciju tog događaja potrošiće se nešto manje od 2 miliona dinara.

I ove godine lokalna vlast i Organizacioni odbor za proslavu Svetog Prokopija, muzički deo obeležavanja slave poverili su kulturnim institucijama u gradu, pa će tako za angažovanje Nevernih beba biti zadužen Kulturno-obrazovni centar u Prokuplju, za binu će se pobrinuti Turistička organizacija u tom gradu, dok će vatromet obezbediti Dom kulture.

U toku su procedure za angažovanje Nevernih beba, a prvi ljudi Prokuplja su već odlučili i dali "zeleno svetlo" da se angažuju i oni obeleže ovogodišnju slavu čiji je domaćin Miroslav Antović, aktuelni gradonačelnik Prokuplja.

Inače, Prokuplje poslednjih godinu dana nije finansijski stabilno, a u prilog tome ide činjenica da su se pre dva meseca kreditno zadužili oko 2,5 miliona evra uz obrazloženje da je to u "interesu građana", ali loša finansijska situacija u gradskoj kasi ne smeta da gradska vlast ove godine ne štedi novac na obeležavanju slave, pa pored izdataka za organizaciju koncerta, planirano da se potroši još 3 miliona dinara za taj događaj.

Od tog novca, jedna trećina, 990.000 dinara biće utrošena za usluge ugostiteljstva.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikolina Trajković

    14:11 // 29. 6. 2024.

    Svaka čast na odabiru grupe,kao i svaki put kako za Svetog Prokopija tako i za proslavu pravoslavne nove godine,zivi bili.☺️

  • Gde vam je granica bahatosti i trosenja tudjih para

    20:35 // 22. 6. 2024.

    Hoce li Grad Prokuplje uz prsutu i kraski vrat da organizuje i sutrasnji docek Prokupackih funkcionera sa radnickih sportskih igara.Frigo i gradski oci su sigurno uzeli nekoliko medalja na ovim sportskim igrama,Za najvise pojedenih cevapa,najvise popijenih piva i medalju za najveci broj funkcionera koji su ikada prisusustvovali igrama preko granice o trosku Prokuplja.Ovo je propast Prokuplja.

  • Ana

    13:58 // 22. 6. 2024.

    Bolje da ste fasade prekrečili za te pare, ceo grad je išaran i štrokav. Plus da sklonite lutalice od kojih ne može da se živi. Kao u Indiji da smo. Bend za slavu hahahah, novovernicima niko nije rekao da se slava slavi bez muzike i da je slava porodični praznik pa tako nije za gradove, stranke i tako dalje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da li sada Oko sokolovo sme da prolazi kroz Medijanu ili ne?

Milan Čitalac

Tekst: Milić najavljuje "žestoku" racionalizaciju kadrova i bifea u Medijani

Pronađite nas na: