Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:15, 11. 7. 2024.

| Društvo

Nezadovoljstvo stanovnika Čalija - radovi na zameni cevi prekinuti, ulica i dalje blokirana

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Prijavi problem
Ulica Ruža blokirana, a radovi još uvek nisu nastavljeni; foto: čitalac

Radovi na zameni cevi koje izvodi niški Vodovod u Ulici Ruža u naselju Čalije izazvali su nezadovoljstvo među stanovnicima nakon što su radovi neočekivano prekinutii. Građani ističu da zamena cevi traje duže od predviđenog, da je ulica iskopana i blokirana, te da su dugodišnji problemi infrastrukture još veći.

Nakon poslednjih radova u petak, 6. jula, prema rečima stanovnika ovog dela Čalija, radnici su postavili barikadu na jednom delu ulice i otišli, a radovi nisu nastavljeni.

Suočeni svakodnevnim izazovima zbog nedovršenih radova, koji kako kažu, dodatno otežavaju njihove živote u ovom delu naselja, u aplikaciji Južnih vesti “Prijavi problem” jedan od stanovnika Ulice Ruža rekao je da su očekivali da će radovi biti završeni u petak.

Mislili smo da već dovoljno trpimo čekajući godinama asfaltiranje naše ulice, mislil smo da nije moguće da može da nas zadesi nešto gore. Da nas razuvere, potrudili su se radnici vodovoda i oni koji su im dali dozvolu da rade ovako kako rade - kaže Nišlija.

Novinari Južnih vesti poslali su pitanja niškom JKP Naissusu i upitali u čemu je problem zbog kojih radovi toliko dugo traju, zbog čega započeti radovi nisu završeni i kada će biti završeni.

Međutim, iz Vodovoda su rekli da oni nisu angažovani na radovima u ovoj ulici, te da je Grad Niš angažovao izvođača radova, te su pitanja prosleđena nadležnima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Palilulac

    21:13 // 12. 7. 2024.

    Hahaha a šta su to pa završili što su započeli. Ovaj grad može da postane turistička atrakcija jedino u traganju za iskopinama. Ko zna, možda iskoči od negde neko testiče iz doba cara Dioklecijana

  • Čalije

    18:44 // 11. 7. 2024.

    Kada ste već na lokaciji. Interesantna je ta građevina sa leve strane (ne mogu da kažem da je kuća jer nije - možda je bolje reći čardak), koja ima beskonačno etaža, ali što je još bitnije, kamere koje snimaju ulicu.
    Ko je dozvolio da privatno lice ostale sugrađane snima dok prolaze ulicom?

  • Torpedo

    18:19 // 11. 7. 2024.

    Tako to biva, kad se prodas za paket i bedan sendvic. Dodju sluge nepomenika, obecaju, lazu, gledas Pink i izglasas tu kamarilu. I, tako od izbora, do izbora. To sto nemas zivot dostojan coveka, njih nije briga, iskoristili te i vise te ne poznaju. Lako je njima sa vama!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Neka ovi političari dođu na +40 kad nema vode da žive gde smo mi živeli, pa neka odavde bistre politiku.

Glupost čitalac

Tekst: Niška opozicija traži saslušanja, hapšenja i suđenje bivšoj gradonačelnici zbog izveštaja DRI

Pronađite nas na: