Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:51, 1. 9. 2024.

| Društvo

Niški Dom zdravlja opet traži radnike

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
lekar stetoskop doktor
Mesta za 16 radnika; Ilustracija; foto: A. Kostić;

Ponovo je Dom zdravlja u Nišu raspisao oglas za zapošljavanje radnika, ovog puta za 16 njih. Traže lekare opšte medicine, medicine rada, mrtvozornika, medicinske sestre i tehničare, a svi će dobiti ugovor na određeno vreme.

Ugovor na tri meseca potpisaće dva lekara opšte medicine, jedan specijalista medicine rada, dva doktora medicine u kućnom lečenju. Isti ugovor dobiće i jedan mrtvozornik i taj lekar će utvrđivati vreme i uzrok smrti umrlih van zdravstvenih ustanova u Nišu.

Jedna stomatološka sestra i jedan zubni tehničar potpisaće ugovor na određeno vreme u trajanju od tri meseca, ostale sestre i tehničari kraće - do 30. novembra.

Traže tri medicinske sestre ili tehničara u patronaži, jednog višeg radiološkog tehničara, dve sestre ili tehničara u kućnoj negi i isto toliko u ambulanti. Kao i na prethodnim oglasima, ovi radnici imaće ugovor otprilike mesec dana.

Rok za prijavu je osam dana, svi detalji oglasa su na sajtu Doma zdravlja, a odluka o izboru kandidata biće doneta za 30 dana.

Inače, ovo je još jedan u nizu oglas za zapošljavanje koji je Dom zdravlja objavio, od maja ove godine svakog meseca traže nove radnike.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • MilosNis

    20:24 // 1. 9. 2024.

    Ugovor na odredjeno da mogu da ih ucenjuju da idu na sns skupove I da pljeskaju glupljima od sebe sa sega mega diplomama i laznim doktoratima. Bolje je uciti nemacki pa put pod noge!!!

  • Ranko

    19:09 // 1. 9. 2024.

    Svo već rade...

  • Finito

    12:13 // 1. 9. 2024.

    Otisli za Germaniju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: