Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:39, 3. 9. 2024.

| Društvo

Niški Klinički centar zapošljava 34 nemedicinska i 7 administrativnih radnika

Autor:Jelena Canić MilanovićIzvor:Južne vesti
Klinički centar Niš
Primaju se na određeno na vreme; foto: J. C. M.

Oglasa prijem 7 administrativnih radnika i 34 nemedicinska radnika na određeno vreme, raspisao je niški Univerzitetski klinički centar. Traže se radnici obezbeđenja, domari, serviri, spremačice, tehničari održavanja odeće, računovođe, knjigovođe i neki drugi nemedicinski profili. Rok za prijavu je 10. septembar.

Kako se navodi u oglasima, zaposleni će biti primljeni u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom i to do kraja novembra, sa mogućnošću da se taj ugovor produži.

Ugovor o radu se zaključuje sa rokom definisanim Instrukcijom o realizaciji tačke 3. kadrovskih planova iz Plana mreže zdravstvenih ustanova broj:120-01-151/2020-02 od 12. avgusta 2024.godine, t.j.do 30.11.2024.godine s tim da će se trajanje radnog odnosa nastaviti u skladu sa produženjem roka važenja Instrukcije Ministarstva zdravlja RS, odnosno dobijenim saglasnostima Ministarstva zdravlja RS, a najduže do 24 meseca od dana potpisivanja Ugovora o radu - piše u oglasu.

Kada je reč o nemedicinskom osoblju traži se 7 spremačica, 6 tehničara održavanja odeće, 4 servira, 4 radnika obezbeđenja sa oružjem, 3 domara, 3 referenta za sanitarnu kontolu, 1 inženjer investicionog i tehničkog održavanja, 2 tehničara za održavanje informacionoih sistema i tehnologija, 1 kuvar i poslastičar, 1 mesar, 1 pomoćni radnik u kuhinji i 1 elektrotehničar na hemodijalizi.

U oglasu za prijem administrativnih radnika stoji da se traže 4 referenta za potrebe knjigovodstva i po jedan referent za odseke javne nabavke, obračun plata i fakturisanje.

Kako stoji u oglasu, biće formirana Komisija koja će nakon uvida u prispelu dokumentaciju prijavljenih kandidata odabrati one koji ispunjavaju uslove oglasa i koji će ući u uži izbor kandidata za prijem u radni odnos.

Kandidati koji ispunjavaju uslove oglasa biće pozvani na razgovor sa Komisijama radi pružanja dodatnih podataka koji mogu biti važni za odluku o prijemu. Konačnu odluku o izboru kandidata za prijem doneće v.d. direktor Univerzitetskog kliničkog centra Niš, na osnovu izveštaja Komisije - navodi se u oglasu.

Rok za podnošenje prijave je 10. septembar. Više infomacija na sajtu UKC na ovom linku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Auttrikter

    19:52 // 3. 9. 2024.

    Nema hirurga za dojke i zlezde ali je rezija preca! Imaju li u CV-u na koliko su mitinga isli?

  • Pekar, lekar, apotekar

    16:42 // 3. 9. 2024.

    Da li je to Klinički centar ili radničko odmaralište u Čanju po sistematizaciji ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: