Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:24, 5. 8. 2024.

| Društvo

Niški noćni market na bulevarskoj pijaci uz DJ-eve, animatore, ekskluzivna vina i sireve

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Pijaca Boško Buha
Danju pijaca, uveče "noćni market"; foto: Nikola Đukić

Pijaca nakon zatvaranja klasične pijace, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću Tržnica, biće održana u petak, 30. avgusta na rekonstruisanoj pijaci "Krive livade" na Bulevatu Nemanjića u Nišu. Na prvom "Niškom noćnom marketu" trebalo bi da bude preko 80 izlagača, animatori za decu i muzika za koju su zaduženi DJ One i DJ Zarez.

Reč je o jedinstvenom događaju koji kombinuje atmosferu pijace sa opuštajućom noćnom zabavom, kaže v. d. direktora Tržnice Goran Đorđević.

Prvi put smo u mogućnosti i imamo lokaciju za jedan ovakav događaj. Ovo će biti nešto novo za naš grad. Reč je o pijaci nakon zatvaranja klasične pijace, kada se na tezgama izlaže ono što se inače ne prodaje, na primer vina, ekskluzivni sirevi, pršute, kolači, odnosno sve ono što ne može da se nađe na standardnoj pijaci. Biće prodaje, ali i degustacije. Tu su i stari zanati. Imaćemo i muziku, animatore za decu - kaže Đorđević.

Noćni market Market će trajati od 18 sati do ponoći; foto: JKP Tržnica U planu je da bude preko 80 izlagača koji će predstaviti domaće proizvode i umetničke restaurirane predmete. Za muziku će biti zaduženi DJ One i DJ Zarez, najavljuje Nikola Ždraljević, rukovodilac Sektora pijačne uprave i tehničkih poslova.

Građani će imati prilike da kupe, ali i da se lepo provedu sa svojim porodicama i prijateljima. U planu je da ova manifestacija postane tradicija i da se u Nišu održava četiri ili pet puta godišnje. Važno je da građani znaju da se ulaz ne naplaćuje i da će kapije biti otvorene, te ih pozivam da dođu u što većem broju - kaže Ždraljević.

Oni koji žele da budu deo ovog događaja, mogu se prijaviti na broj 063/8141991, mejlom na [email protected] ili popunjavanjem forme na ovom linku.

"Niški noćni market" biće održan 30. avgusta od 18 sati do ponoći.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • danija

    09:56 // 8. 8. 2024.

    To se zove vasariste. Sramota sta rade. Nije im palo na pamet da su okolo kuce i zgrade i da tu zive ljudi. Sramota . Seljana.Ali to je njihov nivo.

  • Žilijen

    10:20 // 6. 8. 2024.

    Neka prvo malo razmaknu one prefarbane tezge za prodaju voća i povrća da se ne guramo kao stoka, nego da budemo ljudi!

  • Dubioza

    07:17 // 6. 8. 2024.

    A after je na OTCu :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: