Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:26, 16. 7. 2024.

Nove promene u gradskim upravama u Nišu, polovina i dalje u v. d. statusu

gradska uprava I dalje bez konkursa; ilustracija; foto: V. M.

Skoro četiri godine Niš nema jednu, već šest gradskih uprava i isto toliko dugo polovina tih uprava nema “prave” načelnike, već ih vode vršioci dužnosti. Najnovije promene su u Upravi za komunalne delatnosti, gde je umesto Dušice Janojlić nova v. d. načelnice Snežana Jovanović, kao i u Upravi za društvene delatnosti gde je Danijelu Spasović zamenio Miljan Petrović.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jablan

    10:03 // 16. 7. 2024.

    Samo pisite sto vise i bas da vidimo dal ce nekad neko za nesto da odgovara kad je u pitanju sns

  • DedaR

    10:10 // 16. 7. 2024.

    Izmišljena radna mesta, Sotirka da udomi svoje drugarice, sve to treba ukinuti, kao i 5 opštine, previše birokratije za grad, strašno!

  • Kurir gradske uprave

    11:20 // 16. 7. 2024.

    Kakve promene sa starim izanđalim kadrovima! Tipičan primer je Snežana Jovanović, koja je bila načelnica u polovini uprava! Univerzalni stručnjak!

  • Smuk II

    11:38 // 16. 7. 2024.

    Kučići se uvek drže na povodcu i sa brnjicom !

  • Miki

    12:31 // 16. 7. 2024.

    Sreća naša sa ovakvim stručnjacima. Šta bih mi bez njih.

  • Бата Рака из Ниш

    12:35 // 16. 7. 2024.

    проМене схватају као одан мени.

  • Mira

    12:51 // 16. 7. 2024.

    A kad ce biti smenjena direktorica Decijeg takozvanog kulturnog centra u cairu koja je presla u opoziciju opoziciju

  • Miroljub Stankovic

    13:43 // 16. 7. 2024.

    Osmisljeni HAOS
    Koncepcija koju je 2020. osmislila i realizovala Sotirovska je da joj najviše odgovara stanje HAOSA, gde nema na konkusima izabranih i od strane Skupštine Grada postavljenih Načelnika Uprava i Direktora Javnih i komunalnih preduzeća na period od 4 godine. Umesto toga VD rukovodioci zavise od njenog HIRA i može ih uvek ucenjivati i smenjivati sa obrazloženjem "istekao VD period"...

  • ptof Jovan

    14:54 // 16. 7. 2024.

    Prosipaju iz supljeg u prazno, dve koze da im das ce gi izgube, strucnjaci SNS-ovci i URSOVCI.

  • Upravna Inspekcija

    14:54 // 16. 7. 2024.

    Još žalosnije je to da Upravna inspekcija na pisane prijave protiv veštački uvođenja vd stanja uprave ovu nezakonitost ne sankcionišu niti bilo šta odgovaraju na prijavu i saučestvuju u nezakonje. Znate onaj vic presednik ga često prica na tv "Pustimo da državni organi rade svoj posao".

  • Danijela

    15:17 // 16. 7. 2024.

    Od svih kadrova Sotirovski i SNS u gradu, daleko najgora je moja imenjakinja Danijela Spasović. Teško je rečima opisati njeno neznanje. Tako je to kada gradom vladaju SNS botovi i sendvičari.

  • Jelica Marković

    15:32 // 16. 7. 2024.

    Pobogu, zašto Dušica Janojlić? Ispunila je sve zadatke i bila verni sledbenik politike inspekcijskog nadzora u kojoj stradaju nedužni a nepodobni! Kako Snežana od Dušica? Kako Dara od Radojka?

  • @za Kurira gradske uprave,UPRAVU SI si

    18:27 // 16. 7. 2024.

    Potpuno si upravu , treba samo procitaju ljudi tekst juznih vesti od 20.02.2012 godine, ukucajte u pretrazivac Niš: DRI podnela prijave i sve ce Vam biti jasno.
    Ali sta ih briga kada na racun legne 130.00 dinara boli ih uvce, zlostavljaci sluzbenika koji imaju duplo manju platu fakult. diplomom ali oni imaju moc, setite se skoro izjave radnika iz komunalnih koji je dobio otkaz pomenu je doticnu.

  • Torpedo

    21:01 // 16. 7. 2024.

    Dzabe pisete o ovim ujdurmama niske sekte. Plasljivi stanovnici Nisa,na samu pomisao vlasti, beze u misije rupe. Oni sto neku mrvicu dobise od ove vlasti, takodje cute i gledaju da se ne zamere novoj postavci sns.
    Ovde mozes da radis sta hoces,kurira da stavis za vecnika,vecnika za vd direktora, mitingasa u Upravu... Nema otpora, nema organizovanih protesta, mozda su bahati, al znaju kakvi smo!

  • AntiPA

    23:12 // 16. 7. 2024.

    Dakle, izbori su zavrseni i SNS ima vecinu? Milicu zelim puno srece u narednih 100 godina pravne borbe za priznavanje rezultata izbora.

    Narode, Milic jeste doktor. I to je lepo. Ali, ako ocekujes nesto od politicara koji se bori protiv diktatora, to je mudrost, snalazljivost i odlicno poznavanje sistema. Milic je pokazao da je ocajan u sva tri elementa, a svi ste naseli na njegov dr.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Mogu da ga izdaju vikendom za žurke

Goran Petrović Čitalac

Tekst: Skoro sve tezge na Pantelejskoj pijaci prazne i "hvataju" paučinu i prašinu

Pronađite nas na: