Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:47, 6. 6. 2024.

Novi bulevar u Nišu već problematičan, građani pitaju da li je otvoren samo zarad "predizborne ceremonije"

gorana ostojića 2 "Predizborna ceremonija" kao svrha otvaranja novog Bulevara?; foto: JV / Tamara Radovanović

Nešto više od nedelju dana nakon što je gradska vlast u Nišu, četiri dana pred izbore, otvorila nezavršeni Bulevar Gorana Ostojića, on izgleda kao gradilište, kažu građani i upozoravaju da je nebezbedan za pešake jer nema trotoare i zaštitu od odrona. Na oprezu moraju da budu i vozači jer šahte nisu nivelisane. Dok građani pitaju da li je svrha otvaranja bila održavanje “predizborne ceremonije”, iz Direkcije za izgradnju ćute.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ime

    14:02 // 6. 6. 2024.

    Pa gradonacelnica je pustila na koriscenje nedovrsen bulevar, na molbe gradjana koji su je molili i kumili da to uradi. Inace kad bi ona to tako.

    • Laki

      15:04 // 6. 6. 2024.

      Upravu si tačno molili je gradani njezine stranačke kolege d otvore zbog glasanja i političkih poena.

    • ne prepoznaju ni sarkazam

      16:04 // 6. 6. 2024.

      broj negativnih ocena na tvoj komentar pokazuje intelektualno stanje u nasem narodu i objasnjava zasto ce vucic dozivotno da nas jase

  • Rusofil

    14:10 // 6. 6. 2024.

    Pobeda je bila cista kao suza opozicionara koji su skupili s brda,dola.Ziveo Putin,ziveo Vucic.

  • Marko

    14:16 // 6. 6. 2024.

    U potpunosti tačno, ali od svega me najviše zabrinjava bezbednost dece. Bulevar otvoren, politički bodovi skupljeni, vozači jurcaju, ne postoji završni sloj kolovoza, nema trotoara ni u naznakama, nema pešačkog prelaza, nema oborenih ivica na kojima se planira izgradnja pešačkog...
    Krajnje zabrinjavajuce

  • Milorad

    14:17 // 6. 6. 2024.

    A, šta radi predsednik opštine C. Krst. Pristaje na blamažu. I , šta li već. Umesto "dokle bre ovako", on ćuti. Profesor !!!

    • Laki

      15:07 // 6. 6. 2024.

      Ma šta se on pita ništa,ovo je u opštini Pantalej, mene zanima kvalitet i ovog uradenog poravnali zemlju nasuli 15 cm pesak i malo uvaljli. Bruka.

  • РођаК

    14:19 // 6. 6. 2024.

    Не може да се употребљава објекат булевар без издате употребне дозволе. Сотировска и Неша, надимака познатог нишлијама, патентирали су свечано пуштање у употребу свега и свачега. Објашњавају да је то могуће, наравно, они то могу, јер не знају и на разумеју. Много тога у мандату СНС-а је отишло ван контроле нормалног а највише у мандату Сотировске. Жалосно и трагично по морал, струку. Поздрав

    • Laki

      15:02 // 6. 6. 2024.

      Da je nekog zakona svi koji su učestvovali u ovom cirkusu od pustanja u upotrebu trebali bi krivično odgovarati. Upravu si nezavršeno pušteno.?

  • Resenje problema

    14:50 // 6. 6. 2024.

    Ne brinite. Sad ce to da resi nova-stara urbanistkinja, kad se, ko i do sada, prebaci iz jedne stranke u drugu.

  • Darko

    15:22 // 6. 6. 2024.

    Тај Булевар је преко потребан том делу Града! Али није завршен до краја, фали други слој асфалта, за почетак, тротоари, поклопци шахти вире и опасни су за оштећење возила, итд, ОК, пуштен је избора, али брате бар га сад завршите до краја јуна, до краја, по "пројекту"......

    • Laki

      19:49 // 6. 6. 2024.

      Pitanje je po kom projektu siguran sam da projekat nepostoji i nije urađen elaborat za taj bulevar. Kako je uopšte pušten bez upotrebne dozvole.?

  • Dragan

    15:27 // 6. 6. 2024.

    Sinoć umalo nisam udario ženu koja se kretala putem,jer nema trotoara,srećom nisam vozio brzo,ali desiće se i to,a posle ko će biti kriv?Grad ili neko

  • tony

    16:00 // 6. 6. 2024.

    resice to Dale samo da prodje ova zae...ncija oko izbora

  • Petar

    16:10 // 6. 6. 2024.

    Ne daj bože da se nešto desi nekome,pa neznam kako bi prošli ove NEZNALICE ove bahate vlasti......onako nedovršeno je velika opasnost......no,oni su sebe obezbedili za 100 godina,to je bio cilj.....

    • Laki

      17:38 // 7. 6. 2024.

      Pa koće biti kriv, niko kako može neko biti kriv kad isti nema nijedne dozvole za upotrebu. Gradani koji koriste biće krivi, nelegalno korištenje.

  • Bulevarac

    17:36 // 6. 6. 2024.

    Hitno zatvaranje !

  • Var tehnolog

    17:43 // 6. 6. 2024.

    Au, "gradjani" ne znaju, pa ovde pitaju? Naivni, veruju lokalnim "televizijama", pa, kao im nije jasno! Pitajte protuve sto ste ih glasali i obezbedili naredne 4 godine da pleve i uzivaju. Svi zajedno, doteraste ovaj Nis, da bude barustina. Alo,selci,boli me briga za vas "bulevar" !

  • Ggggg

    17:44 // 6. 6. 2024.

    Meni nije jasno šta, u stvari, nije jasno...to je tako logično: puštali su sve i svašta pre nego što je završeno ili bolje reći nikada nije završeno (kružni tok u ul. Vojvode Putnika, pokretne stepenice u podzemnom ...)
    Zašto bi sada izneverili tradiciju kada im vaš lepo ide...pa nek idu već jednom...bestraga...a mogli bi pre toga i račune da polože a pare i stanove da vrate.

  • Momir

    18:04 // 6. 6. 2024.

    U redu,žurili da otvore pre izbora,razumem,ali što sada ne završavaju,tamo nema nikog od izvodjača,stvarno će neko da nastrada,nebezbedno je totalno.

    • Laki

      17:35 // 7. 6. 2024.

      Ma treba ga zatvoriti dok se nezavrše sve trake.

  • Naissus

    18:21 // 6. 6. 2024.

    Nema mrežice za odron, nema trotoara, nema drugog sloja asfalta, nema svuda ivičnjaka al ima dvojica s ladno pivo ispod suncobran pored mešalicu i jedan što s lopatu tapka po zemlju gde će bude trotoar

  • Lena

    18:26 // 6. 6. 2024.

    E sad mu jos i nadjoste manu. Nemate druge teme.
    Ja skracujem put za 20 minuta da ne obilazim kroz Jagodin malu.
    Osvetljeno, obelezeno i jasno za normalne vozace.
    Kakvi pesaci?
    Ko koristi tu bezu za pesacenje kada tamo nema naselja.
    Lupate gluposti

  • Nesa

    19:21 // 6. 6. 2024.

    Nadam se da neko iz Grada Nisa cita ove komentare.Zivim na ovom bulevaru.Od kako je otvoren bilo je 6 situacija sa mogucim smrtnim ishodima i to dece.Vi koji vodite ovaj grad ,zamislite se malo.Danas smo se skupili u dvoristu zgrade svi koji zive u Jesenjinovoj ulici, Feliksa Hofmana i Ludviga Hirsvelda.Ukoliko se ne nastave radovi , pre svega na trotoarima, da spasimo decu, ide blokada za 7 dana.

  • @Za Lenu

    20:27 // 6. 6. 2024.

    U pravu si, nema naselja. Pantelej je na Paliluli, iznad starog groblja

  • Гага

    22:19 // 6. 6. 2024.

    Претходни су га започели...ко ће да га заврши..."крај ће каже"...

  • MILAN vozač

    23:41 // 6. 6. 2024.

    Ne vidim šta je problem. Samo pušten za saobraćaj i toliko. Polako do sad nije korišćen taj pravac unazad 30godina za pešake i šta ima pešak tamo da traži ničeg nema ni prodavnice, igralište, tržni centar, pijaca.

  • xxxl

    05:36 // 7. 6. 2024.

    Bože mili , pa vas ne može čovek da prepozna kako ste odjednom postali tako brižni za decu , kada je pre tri meseca najavljeno da će biti puštena traka bulevara da bi se grad rasteretio ćutali ste , zašto se onda niste bunili da se to ne radi , nikad vam nije smetalo ni ono brdo šuta na okretnici koje su ostavili dosovci za sobom. Budite samo relni ko god da je na vlasti .

  • Zika

    07:50 // 7. 6. 2024.

    To je valjda i vrapcima na grani jasno da je nedovršeni bulevar otvoren u predizborne svrhe ! Ali biće još gore ako se radovi ne nastave i ovo bude samo bačena para .

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Neka ovi političari dođu na +40 kad nema vode da žive gde smo mi živeli, pa neka odavde bistre politiku.

Glupost čitalac

Tekst: Niška opozicija traži saslušanja, hapšenja i suđenje bivšoj gradonačelnici zbog izveštaja DRI

Pronađite nas na: