Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:40, 7. 6. 2024.

| Društvo

Otvorena kupališna sezona na "Čairu" u Nišu, uskoro akva-park i besplatna škola plivanja

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
bazen cair, skola neplivaca, foto jv ljubica jocic 2
Cena karata nepromenjena; foto: JV / Ljubica Jocić

Početkom juna bazeni na otvorenom dostupni su građanima i građankama, a cene su nepromenjene - 300 dinara za odrasle, 100 dinaza za decu od 4 do 7 godina i 150 dinara za penzionere. Direktorka Sportskog centra "Čair" Branka Aranđelović kaže da će akva-park početi sa radom kada dobiju rezultate uzorkovane vode, a tokom jula biće organizovana besplatna škola za neplivače od 1. do 4. razreda.

Posetiocima otvorenih bazena, kojih je juče bilo 450, dostupni su trenutno olimpijski, rekreacioni i dečiji bazeni, a akva-park će biti otvoren nakon što stignu rezultati uzorkovane vode, kaže Branka Aranđelović, direktorka SC "Čair".

Kao i svake godine, gro radova je urađeno da bi se pripremila ova sezona. Od zamene dotrajalih pločica, zamene prekrivača za hladovinu, nabavku dotrajalih lezaljki, pa sve do novih igračaka za najmlađe koje će biti montirane do kraja nedelje. Potrudili smo se da i ove godine naši kupači imaju dobre uslove i da se pripremimo za gužve koje nam predstoje - kaže Branka Aranđelović.

Cena karte je, dodaje, ostala nepromenjena - 300 dinara za odrasle, 100 dinara za decu od 4 do 7 godina, 150 dinara za penzionere i besplatan ulaz za decu do 4 godine. Posle 17 sati cena za odrasle je 200 dinara.

Najbitnija nam je njihova bezbednost, tako da i ove godine imamo agenciju za spasioce koja brine i obezbeđenje koje će se starati o redu na kompleksu. Kao i svake godine u periodu jula, organizovaćemo besplatnu obuku za neplivače za decu od 1. do 4. razreda. Mislimo da je njihovo opismenjavanje u plivačkom smislu jako bitno, a možda se kod neke dece rodi i želja za kasnije bavljenje ovim sportom - dodaje Branka Aranđelović.

Radno vreme otvorenih bazena je od 11 do 19 sati radnim danima, a vikendom od 10 do 19 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Braca.

    19:10 // 7. 6. 2024.

    "Za Stevu" Zasto g. Setvo za penzionere 2000 din. ulaznica. Poznajem ih dosta koji su glasali za sve ostale osim za naprednjake. Neki su se tek sada opasuljili...

  • Torpedo

    18:04 // 7. 6. 2024.

    @Alex- Novokomponovani gospoda, skorojevici iz sekte, nisu zainteresovani da se svi ti bazeni stave u funkciju, pa bi i to bilo malo, na ovoliki grad. Oni imaju svoje bazene, ne mesaju se sa prostom rajom, koja sto gore zivi i dalje ih glasa. Zatucani glupanderi, primitivci, dosljaci, zajedno sa svojim sns izabranicima, rasturise, totalno Nis.

  • Alex

    17:47 // 7. 6. 2024.

    Pre 25.g. imali smo 4 bazena u gradu : čair, Vrezina, Nais i KP Dom a sad spadosmo na ovaj jedan. Nesposobni partijski apartčici su pojeli sve u gradu!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da li sada Oko sokolovo sme da prolazi kroz Medijanu ili ne?

Milan Čitalac

Tekst: Milić najavljuje "žestoku" racionalizaciju kadrova i bifea u Medijani

Pronađite nas na: