Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:45, 1. 7. 2024.

Petak dan za "otvorena vrata" niškog Kliničkog za razgovor sa građanima

klinicki centar Zakazivanje telefonom od ponedeljka do četvrtka; foto: Vanja Keser

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Niš i njegovi saradnici će od ovog petak, pa svakog narednog od 10 do 12 sati, razgovarati sa zainteresovanim građanima koji zakažu razgovor ili konsultaciju, saopštili su iz ove zdravstvene ustanove.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dejan

    16:23 // 1. 7. 2024.

    Koliko ima penzionera u Upravi UKC Niš?

  • Postoji poseban krug pakla za medicinare iz srpskog zdravstva

    16:47 // 1. 7. 2024.

    Dobar dan, ja bih da zakazem razgovor! Na zalost govorni aparat nam je u kvaru i prvi slobodan termin je 18.07.2027.god. Ali imete srecu, doktor radi i u privatnu kliniku, tamo je govorni aparat ispravan i doktor moze odmah da porazgovara sa vama. A moze i na drzavnu kliniku aparat da proradi i da vas primi doktor preko reda ako vam je koverta lepo napunjena. Pa vi birajte gde hocete

  • Posmatrac

    17:30 // 1. 7. 2024.

    Ma KAKVI RAZGOVORI NIJE LJUDIMA DO BESMISLENIH RAZGOVORA dovoljno ste placeni da treba da kvalitetno lecite pacijente a ne da se zapricavate lekari imaju plate preko sto hiljade i vise a sta pacijenti imaju nista sav poso odradjuju hirurzi i starije nedicinske sestre ostalo su sarlatani upisu medicinu da se bolje promovisu u drustvu.

  • Smuk II

    18:10 // 1. 7. 2024.

    Posmatrac : Na koji li način upišu medicinu ? Na "šarlatanski način" i posle osmogodišnje škole ?
    'Oće to , 'oće ...

    • tebi smuce sve u ovu drzavu smeta al ti korupcija i nepotizam u zdravstvu ne smetaju

      18:36 // 1. 7. 2024.

      isto kako upisu i zavrse srednju skolu, isto tako upisu i zavrse medicinu i tako dodju do posla. svi to znamo ali tebi je to uzaludno objasnjavati

  • Mika

    19:44 // 1. 7. 2024.

    Nek obezbede lekove za smirenje svima koji zele/moraju da razgovaraju sa njima.Ovo je jos jedna besmislena akcija sa ciljem zataskavanja njihove nesposobnosti da rade posao za koji su debelo placeni.Drskost,bezobrazluk,bahatost,nestrucnost,nezainteresovanost,prebacivanje u privatne ordinacije...O cemu to zelite da razgovarate??Angazujte prvo normalne i ljubazne medicinske sestre i tehnicare.

  • Niš

    20:10 // 1. 7. 2024.

    Počinju žalbe i pritužbe na račun zdravstvenih radnika kliničkog centra koji su već dovoljno umorni od svakodnevnih pritisaka od strane uprave i opterećeni poslom zbog nedostatka osoblja na svim klinikama...Samo tako nastavite ali posle kad više ne bude imao ko da leči ljude i kad svi odu u inostranstvo nemojte da se žalite na lošu uslugu i ne stručnost...

  • РођаК

    21:13 // 1. 7. 2024.

    Šta sve ne pada ovim naprednim da nekako povrate poverenje gradjana pred nove izbore! Koga da pitaju, Perišića penzionera, Janića iz gradske uprave, sada pomoćnika Perišićevog (takodje penzioner). Dokle nas bre pravite budalama ili mislite da smo svi ama baš svi glupi. Razgovor, kakav to treba da bude razgovor i o čemu?
    Ovo mu dodje kao terapija na poziv.

  • Dragan

    06:59 // 2. 7. 2024.

    A da osnujete radnu grupu za razgovor sa pacijentima...dosta prodavanja magle,znamo sve,i za liste cekanja,maltretiranje,izivljavanja nad invalidima,nestrucnost,bahacenje,korupciju,itd...narod vise ne mozete prevariti,a penzioneri,sklanjajte se bre...

  • Sesta Jelisaveta

    11:52 // 2. 7. 2024.

    Volela bih da razgovaram sa Perisicem, Dobrilom, Jerkanom, Deljaninkom,.. ali u gerontoloskom centru.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Naravno da nije problem u direkciji... problem je u 2. junu!

Ivan čitalac

Tekst: Žitelji niškog sela Hum žale se na probleme sa prevozom, iz Direkcije kažu da nije problem u njima

Pronađite nas na: