Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:32, 2. 10. 2024.

Prokupačka vlast izmenom Poslovnika amnestira sebe za izneto mišljenje

Zgrada Prokuplja Funkcioneri Prokuplja bez sankcija za izneto mišljenje; Foto: Lj. M.

Gradonačelnik, zamenik gradonačelnika, gradski većnici i pomoćnici gradonačelnika ne mogu biti pozvani na krivičnu odgovornost, pritvoreni ili kažnjeni zbog iznetog mišljenja, stoji u izmeni novog Poslovnika Skupštine koji je usvojen na jučerašnjoj sednici. Time se omogućava prokupačkim funkcionerima, ali i odbornicima da mogu da iznose mišljenje bez ikakve odgovornosti i sankcija u slučaju da ne govore istinu ili obmanjuju javnost. Advokati smatraju da odluke nisu u skladu sa zakonima Srbije i da podzakonski akt ne može biti stariji od zakona.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dragan,Niš

    14:17 // 2. 10. 2024.

    Ma da kada bi se zezali,jer oni pod mišljenjem podrazumevaju da mogu da lažu i obmanjuju narod i odbornike !! E pa gospodo to podleže određenim zakonskim sankcijama !!

  • pogledajte se u ogledalo

    16:40 // 2. 10. 2024.

    Jos jedan primer frigove diktature i njegovih zutih kamikaza koji s takvom bestidnoscu i bez imalo stida i sramote pricaju o prosloj vlasti,u kojoj su bili direktori,vecnici i pomocnici predsednika opstine,zaposlili se svi redom,ucestvovovali u zaduzivanju tadasnje opstine,direkcije,vodovoda,donosili budzete i zakone tada i klicali i kunuli se u DS,nosili zute majica i ovo sto sada rade je dno dna

  • Gradjanin

    19:22 // 2. 10. 2024.

    Zaigrali se naprednjaci, najvise doktor i badza, misle da mogu sta hoce, ali videcemo dokle ce da teraju. Kad tad ce ih stici zakon za sve sto su uradili ovom gradu, rasprodali sve i doveli ga na rubu propasti finansijski, kultutno, sportski i u svakom drugom pogledu. Pa fudbalski klub nam vode navijaci, ljudi bez skole sede u fotelje funkcionera, jedini uslov je da slusaju. Sat otkucava

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Kod ovih se počinje od krova a završava sa temeljom.

Bata Raka iz Niš čitalac

Tekst: Gradska kuća u Nišu dobila novi krov, a plafon najlonom pokriven

Pronađite nas na: