Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:02, 8. 8. 2024.

| Društvo

Pukla vodovodna cev u Medoševcu - oprečne tvrdnje Vodovoda i meštana

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Medoševac
Cev pukla u nedelju; foto: čitalac

Stanovnicima Proleterske ulice u niškom naselja Medoševac pukla je vodovodna cev usled koje su je cela ulica pod vodom. Dok meštani kažu da im iz Vodovoda obećavaju svakoga dana da će doći, iz JKP Naissus-a tvrde da su radove u toj ulici obavljali u sredu.

U noći između nedelje, 4. i ponedeljka 5. avgusta vododovna cev je pukla, a meštani kažu da su već u ponedeljak zvali dežurnu službu Vodovoda i da im je obećano da će doći i sanirati kvar.

Međutim, stanovnici Medoševca kažu da se niko od radnika nije pojavio, a da je voda i dalje na ulici, zbog čega su i prijavili problem Južnim vestima.

Zvali smo dežurnu službu Vodovoda i rekli su da će da počnu sa radovima u ponedeljak, pa utorak, a evo još ih nema. Molim vas da objavite ovo - kažu meštan.

Međutim, na sajtu niškog Vodovoda, gde najavljuju svoje aktivnosti, objavljeno je da su radove Proleterskoj imali u sredu, 7. avgusta.

Voda na površini i odlazi u slivnik, nužan je iskop u Proleterskoj ulici, kod broja 10. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u Proleterskoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Medoševac i Popovac - rekli su iz Vodovoda.

Da li su se radovi desili i da li su završeni, te je kvar saniran, pitanja su na koje novinari Južnih vesti čekaju odgovore iz JKP Naissus.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Гага

    20:32 // 9. 8. 2024.

    ...да има мајстора,колико чиновника,где би им био крај...?!

  • Гага

    20:31 // 9. 8. 2024.

    ...скоро беше рађена реконструкција тих улица по Медошевцу и Поповцу...са све подземним инсталацијама...колико траје гаранција?!А,ЈКП"Најсус",да има..

  • Slobodan Andrejic

    17:53 // 8. 8. 2024.

    Vec 11 dana kako je cev pukla u ulici Ivana Milutinovica ispred broja 37. Prijavljeno pre 11 dana ali od majstora ni traga. Jel to stednja vode?

    • Vodomonter

      19:43 // 8. 8. 2024.

      Slobodane, će dođe na red i ta popravka, prvo da rešimo kvarovi od jun mesec.More prvo da vidimo da li ste uplatili deo za pogonsku spremnost sistema!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Mala deca, veliki ljudi! Bravo dečaci, bravo šampioni!

Dimitrije Đurđević čitalac

Tekst: Dečaci fudbaleri iz Niša postali šampioni, pa povređenom drugu odneli medalju

Pronađite nas na: