Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:25, 26. 7. 2024.

| Društvo

"Samoprevazilaženje" na Vlasini u nedelju, takmičari iz regiona, Rusije i Ukrajine

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
triatlon vlasina 2018
Na tritlonu ove godine 140 učesnika, foto: SCMT Niš

Takmičari iz Srbije, regiona, ali i Skandivanije, Rusije i Ukrajine učestvovaće u nedelju, 28. jula od 10 sati na triatlonu “Samoprevazilaženja” na Vlasini. Biće organizovan i triatlon za takmičare do 15 godina.

Zbog uslova koje Vlasina pruža za održavanje ovakvih takmičenja, organizatori napominju da se do prijavilo 140 takmičara iz Srbije, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Grčke, Ukrajine, Rusije i Norveške, kao i to da najmlađi takmičar ima 7, a najstariji 65 godina.

Vlasinski triatlon Samoprevazilaženja se, prema rečima organizatora, sastoji od 5 trka i to olimpijski, sprint, super sprint, super kid i mini kid triatlona.

Olimpijski triatlon čine 1.500 m plivanje, 40 km bickl, 10 km trčanje. Sprint triatlon su 750 m plivanje, 20 km bickl i 5 km trčanje - kažu iz organizacije.

Na super sprint triatlonu mogu se prijaviti deca od 14 do 15 godina i oni će učestvovati u trkama 400 m plivanja, 10 km vožnje bickila i 2,4 km trčanja.

Deca od 12 do 13 godina mogu se prijaviti na super kid triatlonu i učestvovati u disciplinama 200 m plivanje, 5 km bickl i 1,2 km trčanje, dok pioniri do 11 godina mogu učestvovati u mini kid triatlonu i trkati se na 50 m plivanje, 2,5 km bicikl i 0,6 km trčanje.

Usled održavanja biciklističkih i trkačkih disciplina u periodu od 9:40 do 14 sati biće obustavljen saobraćaj od hotela Vlasina ka Surdulici u dužini od 2,5 km, kao i u pravcu ka Crnoj Travi u dužini od 1,5 km.

Organizatori napominju da će pristup sa svih lokalnih puteva ka glavnom putu u tom periodu biti potpuno blokiran.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Neka ovi političari dođu na +40 kad nema vode da žive gde smo mi živeli, pa neka odavde bistre politiku.

Glupost čitalac

Tekst: Niška opozicija traži saslušanja, hapšenja i suđenje bivšoj gradonačelnici zbog izveštaja DRI

Pronađite nas na: