Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:35, 14. 5. 2024.

| Društvo

Sotirovski o tome što nije na listi SNS: To je iznenađenje za one koji se ne razumeju u politiku

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
dragana sotirovski
foto: S. V.

“Smena generacija” - kratak je komentar aktuelne gradonačelnica Niša Dragane Sotirovski na izbornu listu SNS-a u Nišu na kojoj nema njenog imena. Kaže da to nije iznenađenje već da su “iznenađeni samo oni koji se ne razumeju u politiku”.

Skoro 20 dana nakon što su naprednjaci predali izbornu listu bez imena aktuelne gradonačelnice, Sotirovski je prvi put odgovorila Južnim vestima i dala komentar.

Smena generacija je više nego neminovna, dolaze mlade snage, mi stariji koji smo u politici mnogo godina smo tu da pomognemo, ali da pomognemo u svakom segmentu. Nema tu nikakvih iznenađenja, mi idemo dalje, naravno da podižemo naš grad, ovaj deo Srbije. To je nama obaveza i zadatak, svi pripadamo istoj porodici, velikoj porodici Srpske napredne stranke koja je u ovom trenutku najjača stranka i to će pokazati i ovoga puta izbori 2. juna. Tako da mladi dolaze, stari pomažu, nema tu nikakvog iznenađenja. Iznenađenje je samo za one koji se ne razumeju u politiku - rekla je Sotirovski.

Nosilac liste “Aleksandar Vučić - Niš sutra” je Dragoslav Pavlović, bivši direktor JKP Mediana, sada zaposlen u EPS-u. Od 61 kandidata za odbornike najviše je ekonomista, lekara i pravnika, među njima su i brojna Nišlijama poznata imena, ali ne i prethodnih troje gradonačelnika Niša - Dragane Sotirovski, Darka Bulatovića i Zorana Perišića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gambit89

    12:57 // 16. 5. 2024.

    Najjace da je smena generacija, pa ko ne bi zeleo da zadrzi to sto trenutno ima. Bas je SAD dokaz smena generacija, koliko njihov predsednik ima godina :D Gospode smiluj nam se

  • Nislija

    23:27 // 15. 5. 2024.

    Ma lako za nju nego kako ce da posle nje ppjedini funcionisu za koje je potegla veze po sudovima i raznim drzavnim institucijama a oni su je dvorili sad kako ce to da se zavrsi bez nje ...

  • Gorica Jovic

    21:53 // 15. 5. 2024.

    Hajmo, jednom za svagda istinu o D. Sotirovski. Reč je o osobi bez skrupula, spremnoj da "gazi preko leševa" da bi stigla do cilja. Takva je bila i dok je bila novinar, a potom i šef dopsiništva u Nišu RTS. Najpre, nije se smirila dok se nije, na najogavniji način, dokopala mesta urednika (zloupotrebe položaja urednika, uz ogromne skandale unutar RTS) - uz maltretiranje novinara, snimatelja,.....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da li sada Oko sokolovo sme da prolazi kroz Medijanu ili ne?

Milan Čitalac

Tekst: Milić najavljuje "žestoku" racionalizaciju kadrova i bifea u Medijani

Pronađite nas na: