Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:48, 27. 8. 2024.

| Društvo

Uzbunjivačica iz vranjskog Zdravstvenog centra dobila otkaz

Autor:Jelena Canić MilanovićIzvor:Južne vesti, Slobodna reč
Zdravstveni centar Vranje
Otpuštena posle skoro 3 decenije rada; foto: M. D.

Medicinska sestra i diplomirana ekonomistkinja Danijela Tasić Cvetković, koja ima status uzbunjivača nakon više prijava nezakonitih radnji u Zdravstvenom centru Vranje, dobila je otkaz iz ove zdravstvene ustanove.

Kako prenosi Slobodna reč, ona je dobila otkaz nakon 27 godina rada u Zdravstvenom centru, a otkazno rešenje joj je uručeno dana nakon što je preuzela smenu.

Kao razlog za otkaz navedeno je da je „svojom krivicom učinila povrednu radne obaveze propisanu Pravilnikom o radnim obavezama i radnoj dispiciplini zaposlenih u toku rada u Zdravstvenom centru“.

Ova uzbunjivačica kaže da još uvek ne želi da komentariše ovo, već da će uz advokate o tome govoriti na konferenciji za medije.

Ona je ranije ove godine dobila status uzbunjivača u ZC Vranje, a nakon što je prijavila nezakonite radnje u ZC Vranje, stizale su joj brojne pretnje u vidu poruka i poziva od anonimnih osoba.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Neko iz mase

    09:18 // 28. 8. 2024.

    ...naprednjačka Srbija...zemlja nepravde, nemaštine, kriminala, primitivizma, bahatosti, nepotizma i terora vlasti nad neistomišljenicima

  • Vladimir

    21:38 // 27. 8. 2024.

    Podrška!
    Razotkrij bagru sestro!!!

  • Путник

    19:58 // 27. 8. 2024.

    Подршка за узбуњивачицу! Остали из колектива треба да буду храбри и отворено је подрже и да отказ добију локални дахије из те установе који су организовали незаконите радње и вероватно стекли материјалну корист! Корупција је проблем број један у нашем друштву без правних и демократских одбрамбених механизама.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: