Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:28, 10. 7. 2024.

| Društvo

"Vlasina fest" ovog vikenda u Vlasotincu - koncerti, igre na vodi, takmičenja i radionice

Autor:Branka Filipović Izvor:Južne vesti
vlasinski spust
Za nedelju je zakazan Vlasinski spust; foto: Turistička organizacije Vlasotince

Od petka, 12. jula, do nedelje, 14. jula u Vlasotincu će biti održan treći po redu Vlasina fest koji donosi brojne koncerte, takmičenja u pravljenju riblje čorbe, igre na vodi i dečje radionice, a kojim se i zvanično otvara kupališna sezona ne reci.

program Turistička organizacija opštine Vlasotince ističe da je pripremila bogat i raznovrstan program za sve generacije, a posebno za mlade.

Tako će sva tri dana kupači na Vlasini moći da uživaju u dnevnim žurkama na plaži sa didžejevima i pena partijem, a u večernjim satima organizuju se koktel parti, koncerti na letnjoj pozornici, pa će u petak nastupati Angelina, a u subotu su za dobar provod zadužene Crne Mambe. Organizuju se i kreativne i ekološke radionice za decu, strit basket, turnir u odbojci na pesku, šahovska radionica, potraga za blagom… - navode iz TO Vlasotince.

Ono što organizatori posebno ističu je takmičenje SUP Games, odnosno igre na vodi sa sup daskama. Ovo takmičenje održaće se u subotu, 13. jula, a timovi se mogu prijaviti i na sam dan takmičenja.

U nedelju ne smete propustiti Vlasinski spust, od 15 časova, splavarenje od Ploče do Maričkinog gde je za sve učesnike obezbeđen besplatan ručak, ali i takmičenje u pripremanju riblje čorbe - kažu organizatori.

U saradnji sa filmskim festivalom Slobodna zona, u nedelju uveče biće održana i filmska projekcija na letnjoj pozornici.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Neka ovi političari dođu na +40 kad nema vode da žive gde smo mi živeli, pa neka odavde bistre politiku.

Glupost čitalac

Tekst: Niška opozicija traži saslušanja, hapšenja i suđenje bivšoj gradonačelnici zbog izveštaja DRI

Pronađite nas na: