Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:38, 24. 6. 2024.

| Društvo

Vodovod poziva na štednju, a stanari ulice na Paliluli kažu da voda izbija iz asfalta već mesec dana

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Vodosabdevanje (1)
Građani tvrde da više od mesec dana radnici Vodovoda nisu došli da saniraju kvar; foto: čitalac

Dok niški JKP Naissus apeluje na građane da racionalno koriste vodu, kako ne bi došlo do ozbiljnijih poremećaja u vodosnabdevanju, stanari Ulice Sindikalni stanovi kažu da u njihovoj ulici voda izbija iz asfalta i da radnici više od mesec dana nisu došli da saniraju kvar.

Vodosabdevanje (2) Građani tvrde da više od mesec dana radnici Vodovoda nisu došli da saniraju kvar; foto: čitalac Dug sušni period i izuzetno visoke temperature u prethodnom periodu dovele su do toga, kako kažu iz Vodovoda, da sva izvorišta u njihovom sistemu pokazuju znake smanjenog vodostaja, kao i to da je registrovana povećana potrošnja vode.

Vodosabdevanje (3) Građani tvrde da više od mesec dana radnici Vodovoda nisu došli da saniraju kvar; foto: čitalac Zbog toga su apelovali na građane da budu solidarni i koriste vodu za osnovne namene, piće, kuvanje i održavanje lične higijene.

Građani Niša iz Ulice Sindikalni stanovi ističu da duže od mesec dana postoji kvar u njihovoj ulici zbog kojeg voda konstantno izvire iz asfalta, kao i to da bi apel imao smisla ukoliko bi se niški Vodovod odazvao njihovim pozivima i rešio kvar.

Licemerno ponašanje rukovodstva JKP Naissusa koji apeluje da se ne troši voda kao jedan važan resurs, a sa druge strane više od mesec dana u Ulici Sindikalni stanovi kod broja 12 nikako da dođu i saniraju kvar - kaže jedan od stanara.

Vodosabdevanje Građani tvrde da više od mesec dana radnici Vodovoda nisu došli da saniraju kvar; foto: čitalac Podsetimo, iz JKP Naissusa rekli su zalivanje bašti, zelenih i betonskih površina, pranje automobila crevom, punjenje bazena i drugo nekontrolisano korišćenje vode predstavlja neracionalnu potrošnju koja može uticati na redovno snabdevanje vodom u svim delovima grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Гага

    18:16 // 24. 6. 2024.

    У јуну,јулу,августу,да се затворе фонтане,јавне чесме...не заливају паркови,перу улице...поред четири каптаже...нисмо у средњем веку...

  • Tajanstveni Alan

    17:40 // 24. 6. 2024.

    Evo ilustracije, svakodnevice, sa Vodovodom:
    Upravnica- Majstori, vec treci put dolazite, voda i dalje kulja. Takodje, iza zgrade, gde je priključak za lokale, od pre 10 dana, pocelo curenje.
    Sef ekipe majstora- GospodjA, ne smo mi hitna pomoc a i nema koj da dodje, sve pobeglo u Nemacku i Sloveniju, neci ni ovija, priuceni, sto gi salje sns da radiv, slabo placaju. Zovete, tam, u Upravu.

  • Cica Pitalica

    14:04 // 24. 6. 2024.

    Zasto bi gradjani vrsili prijavu kvarova ako imate komunalne policajce i jos vam i radnici vodovoda zive u tim ulicama???Da nece da vam gradjani i otklone kvar???

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da li sada Oko sokolovo sme da prolazi kroz Medijanu ili ne?

Milan Čitalac

Tekst: Milić najavljuje "žestoku" racionalizaciju kadrova i bifea u Medijani

Pronađite nas na: