Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:25, 28. 8. 2024.

| Društvo

Zbog "Noćnog marketa" menja se radno vreme Bulevarske pijace u Nišu

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
Pijaca Boško Buha (1)
"Noćni market" od 18 sati do ponoći; foto: Nikola Đukić

Pijaca “Krive livade” u petak, 30. avgusta, biće otvorena do 14 sati kako bi sve bilo spremno za prvi “Niški noćni market” koji počinje u 18 sati, saopštili su iz Tržnice. Na “Noćnom marketu” trebalo bi da bude preko 80 izlagača, animatori za decu i muzika za koju su zaduženi di-džejevi.

Pijaca Boško Buha (13) Pijaca će u petak biti otvorena do 14 sati; foto: Nikola Đukić Za kupce i prodavce regularna pijaca radiće od 5 ujutru do 14 sati, dok će noći market biti otvoren od 18 sati i trajaće do ponoći. Narednog dana, u nedelju, 31. avgusta, bulevarska pijaca radiće standardno - od 5 do 18 sati.

Kako je ranije najavio direktor Tržnice Goran Đorđević, “Noćni market” biće jedinstveni događaj koji kombinuje atmosferu pijace sa opuštajućom noćnom zabavom.

Reč je o pijaci nakon zatvaranja klasične pijace, kada se na tezgama izlaže ono što se inače ne prodaje, na primer vina, ekskluzivni sirevi, pršute, kolači, odnosno sve ono što ne može da se nađe na standardnoj pijaci. Biće prodaje, ali i degustacije. Tu su i stari zanati. Imaćemo i muziku, animatore za decu - kaže Đorđević.

Posetioci će te večeri moći da pazare prirodne sokove, zimnicu, pčelinje proizvode, prirodnu kozmetiku, proizvode od kože, unikatni nakit, proizvode od keramike, akvarel slike, heklane igračke, domaće delikates proizvode.

“Noćni market” najavljen je na otvaranju rekonstruisane pijace na Bulevaru Nemanjića, koja i nakon sedam meseci radova nije bila u potpnosti završena.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksandra

    08:15 // 29. 8. 2024.

    Umesto nekakvog noćnog marketa, bolje bi bilo da tu pijacu srede, da bude uslovna za rad u nepovoljnim vremenskim prilikama, pri tom, nek vrate one piljarice koje su bile sa spoljašne strane pijace i Nišlije će imati gde da kupuju do 22h.

  • Mixa

    06:53 // 29. 8. 2024.

    Otvaraju noćnu pijacu a udarne rupe u ul Boško Buha nikako da popune, kad padne kiša ne vide se pa moli Boga da ne ostaneš bez tička!

  • Mika

    03:03 // 29. 8. 2024.

    Ajmo ženeee gaaaćeeeee, brusvaaalteriii, potkošuljee, majiceeeee……

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: