Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:50, 9. 10. 2024.

Zdravstveni centar u Prokuplju pronašao američke džipove, kažu dobili ih od Grada

američka donacija domu zdravlja Američka donacija Domu zdravlja za koju Zdravstveni centar tvrdi da su dobili od Grada; Foto: Lj. M.

Iako su u prvom odgovoru na tražene informacije o načinu korišćenja dva hibridna džipa negirali da poseduju vozila koja su donirali Amerikanci, u Zdravstvenom centru Toplica su se posle pisanja Južnih vesti ipak setili da imaju takva vozila koja su im ustupljena na korišćenje. U saopštenju objavljenom na sajtu te zdravstvene ustanove navode da je donacija primljena od Grada Prokuplja, ali su takođe napisali i da su vozila donacija Ambasade SAD. Odgovora ko i kako koristi ta vozila i dalje nema.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Bosko

    14:52 // 9. 10. 2024.

    I pored toga sto su gledali da marginalizuju donaciju koju je doneo dr Milic nisu uspeli.Naprotiv ceo Nis i Srbija znaju o ogromnom trudu za pacijente

  • Zalosno

    14:05 // 9. 10. 2024.

    I pored toga sto je dr Milic skinuo liste radeci i vikendom sa svojom rkipom nasao je vremena da obezbedi donac. za pacijen. Prokuplj.To se izostavlja

  • Marko

    18:05 // 9. 10. 2024.

    Oni koji se na slikama smeskaju kada je bilo dodela kljuceva,bili su jako srecni sto su dobili dzipove da imaju da se vozikaju.

  • Torpedo

    18:43 // 9. 10. 2024.

    Briga mnogo Ambasadora Hilla, sto se neki provincijalni, proruski lihvari vozikaju USA dzipovima, ima on to kolko hocete da daruje. Njegova uloga je da zasititi i omoguci svom slugi AV, da dozivotno vlada, jer ovaj lagano, po dogovoru, predaje Kosmet i ugurava Rio tinto!

  • Vidak

    22:46 // 9. 10. 2024.

    Očigledno da je neko pokušao da pokrade donacije pa je osujećen.

  • Deda topličanin

    12:46 // 9. 10. 2024.

    Bravo za JV, treba ovo isterati do kraja, na videlo, kako bi si odgovorni propisno kaznili, a da se slično nikad ne ponovi, uskratiti pruženu pomoć??

  • Zdravstveni centar

    13:04 // 9. 10. 2024.

    Napredno se prave pametni u Zdrqvstvenom centru Prokuplje.
    Ali pitanje i nije trebalo da bude upuceno njima, pitajte doktora ili bolje njegovu tastu i badzu.

  • Vozi Misko

    15:31 // 9. 10. 2024.

    Ovo je "zalosno",sta ce sad frigo i njegov badza bez dzipova,mora da traze drugu donaciju za njihov prevoz,posto je ova sema sad provaljena a ne ide da se voze autobusom kao sav normalan svet,dzip je ipak dzip.I ovo je otkriveno samo i jedino zahvaljujuci novinaru juznih vesti,inace bi se dzipovi za par godina zagubili ili nestali u magli kao bazen,savicevac,dom vojske,apoteka,pijaca.Bravo za vas

    • Nenad

      17:00 // 9. 10. 2024.

      Nadamo se da ce sada Misko voziti svoj auto ili poni biciklu.A donaciju koju je obezbedio dr Milic prepustiti gde je namenjena za dobrobit pacijenata.

  • U ime naroda

    16:18 // 9. 10. 2024.

    Ovi glasnici koji su za sve živo krivi što napišu, umesto onih o kojima pišu, nadam se da su srazmerno linču koji trpe i plaćeni za svoj posao koji odlično rade bez kompromisa. Pozdrav gospodinu Mitiću!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Tople probe od oktobra, a građani pucaju na stotine evra leti na grejanje. Obogaćen vazduh uračunat u cenu.

Bumbar Čitalac

Tekst: Tople probe u Nišu u ponedeljak, početak grejne sezone zavisi od prognoze

Pronađite nas na: