Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:36, 27. 8. 2024.

| Društvo

Žitelji Ohridske u Nišu prijavili kvar na vodovodu, a posle 10 dana voda i dalje ističe

Autor:Jelena Canić MilanovićIzvor:Južne vesti
ohridska-voda-fotocitaoc
Kažu da je apel Vodovoda za štednju voce kontradiktoran sa načinom na koji oni rešavaju problem kvarova; foto: čitalac

Pre više od 10 dana stanovnici Ohidske ulice u Nišu prijavili su, kako kažu, kvar na vodovodnoj mrežu JKP Naissus, ali on i dalje nije popravljen i pijaća voda se dalje sliva niz ulicu. Pitaju čemu onda apel Vodovoda za štednju vode, kada se dopušta da ovoliko dugo voda teče ulicom. Zašto nisu poslali ekipu na teren i kada će biti popravljen ovaj kvar, pitanja su koja su poslata Naissus-u, ali odgovora još nema.

Građani koji žive u Ohridskoj ulici obratili su se nadležnima jer su zabrinuti što kvar koji su prijavili i dalje nije saniran.

Naime, kao starosedeoci ove ulice, blagovremeno smo uputili pozive za prijavu kvara JKP "Naisus", međutim, put ka rešavanju ovog problema nije ni na vidiku - ističu oni.

ohridska2-voda-fotocitaoc foto: čitalacKažu da su više puta zvali i da im nije namera da budu zlonamerni, već da samo žele da im se problem reši kako se voda ne bi uzalud trošila.

Ističu da je apel JKP Naissus, koji, pozivaju na štednju pijaće vode, kontradiktoran sa načinom kako se ovo preduzeće suočava sa problemom, koji je očigledan na terenu.

Sami smo svedoci ekstremnih temperatura ovog leta, kao i poteškoća za dostavljanje pijaće vode u ruralnim sredinama, i da je razvijena svest o čuvanju pijaće vode sada prioritet u savremenom društvu - kažu žitelji ove ulice.

Zbog čega još nisu sanirali kvar i kada će on biti popravljen, pitanja su koja je novinarka Južnih vesti juče poslala na mejlom, ali još nema odgovora iz niškog Vodovoda.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Torpedo

    21:20 // 27. 8. 2024.

    Vadovod je, gospodo u raspadu! Nikoga nije briga sto nema majstora u održavanju. Vazno da se admistracija puni, ima i podosta njih, koji i ne dolaze godinama a primaju platu. Sluzi za partijsko uhlebljenje "funkcionera" i aktivnih clanova sekte!

  • Dragan

    18:05 // 27. 8. 2024.

    U mojoj ulici u G. Matejevcu teče voda već punih mesec dana a kvar je prijavljen. Kuće su starije gradnje pa voda ide ispod kamenih temelja, ruši betonske ograde i sl. Na svakodnevne pozive odgovaraju da imaju svaki dan oko 200 kvarova. Tako je to kada u vodovodu ima samo sto majstora da nešto poprave a osamsto je kancelarijskih dfiplomiranih menadžera koji vežbaju nastupe na mitinzima.

    • Jova

      10:09 // 28. 8. 2024.

      Ma daj bre, perete obore,svinjce pa pustate niz ulicu.Matevac pun s praci.Ne moz se ide ulicom kolko se oseca.

  • Miki

    17:38 // 27. 8. 2024.

    Problem je u vodovodu što nemaju radnike za teren, nego višak u kancelarija a, ujutro je borba ko će prvi da zauzme stolicu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: