Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:38, 29. 7. 2024.

| Ekonomija

Dom zdravlja u Nišu kupuje klime

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
klima
Sedam klima za 1,2 miliona; foto: Ljubica Jocić

Sedam klima uređaja planira da kupi niški Dom zdravlja za najviše 1,2 miliolna dinara i raspisali su javnu nabavku kojom traže firmu koja će im dostaviti i montirati klime.

Novi topotni talas niški Dom zdravlja izgleda želi spremno da dočeka pa planiraju da kupe sedam različitih klima, od kojih je jedna pokretna.

Iz Doma zdravlja su procenili da će ih one koštati najviše 1,2 miliona dinara.

Zainteresovane firme mogu svoje ponude da šalju do 7. avgusta, biće izabrana ona koja ponudi najpovoljniju cenu, a klime bi u Dom zdravlja trebalo da stignu tek za otprilike mesec dana.

Gde će klime biti instalirane, da li će biti u kancelarijama, ordinacijama, hodnicima ili nekim drugim prostorijama Doma zdravlja, za sada, nije poznato.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • 8. vrsta klime

    22:34 // 30. 7. 2024.

    Pošto vidim da ste baš dobro informisani, da li možete da kažete gradjanima od 65 ambulanti, koliko već ima klimu? A da posle tendera tim istim gradjanima kažete koliko ih je dobilo, pa makar bile i "najprostije od ovih VRSTA koje tražite"? Mislim da samo tako možete da se operete, ovim komentarom ste se samo pokopali još više!

  • Nišlija

    23:56 // 29. 7. 2024.

    Da angažuju firme koje nemaju dve blage veze sa klimatizacijom pa se posle uređaji brzo i pokvare za te pare eeee kolko modernih klima mogu da kupe!

  • Radnik Doma zdravlja

    22:53 // 29. 7. 2024.

    Dom zdravlja Niš traži ponudu za 7 vrsta klima a kupićemo vrstu u zavisnosti od potrebe i veličine zdr.stanice do iznosa ugovora. Ugovor je predvidjen za nabavku tokom godinu dana.
    Ne možemo da predvidimo tačan broj vrste klima pa zato tražimo ponudu cene po komadu.Ima dosta starih klima i u zavisnosti od kvara radi se zamena.
    Dom zdravlja Nis pored centralnog objekta ima jos 65 zdr. ambulanti.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Hoce li da dođe Severina i zapeva "Gas, gas"

Qgo Čitalac

Tekst: Novo obećanje - kotlarnica Univerziteta u Nišu ove grejne sezone prelazi na gas

Pronađite nas na: