Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:19, 24. 6. 2024.

Još para za firmu koja u Nišu dobija unosne poslove - ovog puta za "obnovu urbanih džepova"

sim puk 2 Novi posao za "Sim puk gradnju"; ilustracija; foto: JV / Tamara Radovanović

Firma "Sim puk gradnja" u vlasništvu naprednjaka iz Malošišta, koja bez tendera dobija važne i milionske poslove u Nišu, sklopila je sa gradskom vlašću i ugovor za “radove na obnovi urbanih džepova”, vredan 70 miliona dinara. Okvirni sporazum važiće četiri godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jonca

    12:44 // 24. 6. 2024.

    Sotirovo maslo,da se ovajdi jos malo pred kraj.Kad opozicija preuzme vlast,da se svi tenderi poniste i da se novac vrati gradjanima i da se usmeri u tokove koji su prioritet za gradjane Nisa

    • Palilulac

      13:12 // 24. 6. 2024.

      Ne bre pobratime, nego Gagilici da se oduzme sva imovina i proda. Ima tu da budu pare i za izmeštanje pruge

  • Jablan

    13:25 // 24. 6. 2024.

    Mnogo ste pokrali dosta je vise ili znate da ce izgubite grad pa brze bolje procenti da se uzmu

  • Neko

    14:11 // 24. 6. 2024.

    A be ce bude akva park,mini pazova sportski tereni,izmestanje pruke ,vozovi 398 na sat ,stadion i bla bla bla.Sta sve nisu pricali da se smuci coveku

  • Sonja

    15:20 // 24. 6. 2024.

    Jel se jos neko javio?

  • SNS Bot

    15:30 // 24. 6. 2024.

    Jel to ona firma sto je pravila ograde na bulevaru po ceni od 700 Eu varene cevke po kvadratu,bez montaze (montirao parking servis)?Znaci, pazite bahatost i zlobu nas SNS-ovaca:kvadratni metar varenih cevki skoro kao kvadratni metar stana?!Ladno smo to uradili, i mislili, kao i obicno: zaboravice Narod, niko nece da pita-izmislimo Daleta i kazemo kao za vreme KPJ: "Tacno je, al sad nova frakcija"!

  • SNS Bot

    15:37 // 24. 6. 2024.

    Zato gubimo kolege botovi. Zato. Ne zato što smo bili loši, već zato što smo bili NAJGORI u svojoj arogantnosti i bahatosti! Svi znate da su direktori, funkcioneri, odbornici-sve familije zaposlili u javnom sektoru!Niko na sastancima da pisne-ne sme! Naravno da je logično da nas narod na izborima kazni, i treba. Nije ovo 58 pa Vučić izmisli priču "Novi ljudi" kao Tito i dobije izbore nova frakcija

  • Džangrizalo

    16:53 // 24. 6. 2024.

    Kad će nova vlast u opštini Medijana ? Jedva čekam da ih vidim na delu jer dosta je bilo bahate sns vlasti.

  • Marko

    18:31 // 24. 6. 2024.

    Cekajte polako sa tako skupi tenderi i namestanja i pranja para bez rada..
    Dolazi nova vlast pa da se sve ispita i vidimo ko je krao, koliko, kako hemijska olovka u knjizari kosta 50 dinara a u nabavci javnoj 450din, pa da vidimo kako 4 fontane godiste odrzavanje kosta kao da se prave nove, pa da vidimo komarci i zaprasivanne poskupelo 10 puta za godinu dana..
    Ima mnogo primera i providno je bilo

  • Var tehnolog

    18:53 // 24. 6. 2024.

    Od urbani dzepovi, odlaze pare u licni dzepovi! Cepaj samo, nepismene stanovnike Nisa, svi znaju da ide iz njihovih dzepova,pa u urbani, pa u licni.

  • Svako mesto zna

    19:34 // 24. 6. 2024.

    Ma ima i rivatnici koji saradjuju sa gradskom kucom vrte pare i dele medjusobno kao sto su neki hoteli u nasem gradu nego kad se zameni vlast valjda ce se ispitaju i te kombinacije

  • Dragan

    23:41 // 24. 6. 2024.

    Gradski novac se do sada odlivao u seljacke dzepove...ajde da vidimo kako ce da izgleda da bude obrnuto...mozda ce grad da progleda,raspolozenje gradjana je vidljivo na ovim izborima,a miljkovcani nek si sede u selo,sta ce im grad koji bi prodali za 1 crvenu...

  • Treba sve proveriti

    08:10 // 25. 6. 2024.

    Treba ispitati sve tendere posebno unazad dve godine ko su ljudi koji su dobijali i ko su bili podizvođači koji su u ime tih firmi završavali radnje kako su ih završavali na dve na tri treba sve proveriti ipak je to ozbiljna stvar nemoguće je da neko ko ima jedva dva radnika u firmi dobije sve tendere i pri tom sve zna da radi da mu radnici budu i građevinci i monteri i električari.

  • Gradska uprava za imovinu

    08:15 // 25. 6. 2024.

    KLER je i osnovan da pljačka budžet kroz napumpavanje svih mogućih stavki. Samo bismo pozvali one poštene kolege iz KLERa, da prijave i direktora i kolege koji rade tendere, a ne samo da ih ogovaraju i da se žale na njih i najgore o njima pričaju kada svrate kod nas u gradsku upravu u ul.N.Pašića 24. Sa reči na dela. Sa ogovaranja u tužilaštvo, pa da vidimo!

  • Posmatrač

    08:25 // 25. 6. 2024.

    Interesantna je pojava da su tenderaši pozapošljavali svoju decu žene i ko zna kog još u državnom ili ti gradskom aparatu plus tenderčić plus poslić.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da li sada Oko sokolovo sme da prolazi kroz Medijanu ili ne?

Milan Čitalac

Tekst: Milić najavljuje "žestoku" racionalizaciju kadrova i bifea u Medijani

Pronađite nas na: