Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:12, 25. 8. 2024.

| Ekonomija

Leskovac kupuje minibus za oko 70.000 evra

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
minibus
Minibus stiže u Leskovac; ilustracija; JV / Ljubiša Mitić

Gradska uprava u Leskovcu raspisala je javnu nabavku za minibus i procenili su da će ih novo vozilo koštati oko 8,3 miliona dinara ili oko 70.000 evra. Još se ne zna u koje svrhe će se vozilo koristi, ali u nabavci stoji da se kupuje za potrebe odeljenja za privredu i poljoprivredu u tom gradu.

Leskovčani traže potpuno novo vozilo, nekorišćeno, koje će biti registrovano tek po isporuci. Traže da bude u beloj boji, sa 21 sedištem, klimatizovano,

Ponuđeno dobro mora biti proizvedeno od strane registrovanih proizvođača i odgovarati navedenim tehničkim specifikacijama. Proizvod mora biti potpuno nov, nekorišćen , sa navedenom opremom i alatom za prvu primenu kod nezgoda sa pneumaticima, rezervnim pneumatikom, manuelnom knjigom za upotrebu i rukovanje i drugom neophodnom dokumentacijom za registraciju vozila, nesmetanu upotrebu i korišćenjenje - naveli su u tehničkoj dokumentaciji.

Procenjena vrednost nabavke je 8.333.333 dinara bez pdv-a, rok za podnošenje ponude je 2. septembar, a izabrana firma mora minibus da isporuči Leskovcu u roku od 6 meseci nakon potpisivanja ugovora.

Minibus se kupuje za potrebe odeljenja za privredu i poljoprivredu koje je, između ostalog, zaduženo za zdravstvo, turizam, obrazovanje, saobraćaj.

Da li će se novi minibus koristiti za prevoz seoskog stanovništva, đaka ili slično, nije navedeno u nabaci, a iz Grada Leskovca nisu odgovorili u koje će svrhe koristiti vozilo do objavljivanja ovog teksta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Seljak

    09:28 // 26. 8. 2024.

    Jel to Faraon kreće u biznis sa migrantima?

  • tutifruti

    07:44 // 26. 8. 2024.

    Službena kola mala za paprike, treba nešto veće za transport

  • Ivica

    22:55 // 25. 8. 2024.

    Igrom slucaja,bugari kazu avtobus,haha.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: