Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:23, 6. 9. 2024.

| Ekonomija

Niški Vodovod plaća 2 miliona za zimsku opremu radnika obezbeđenja

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
obezbeđenje
Oprema sa oznakama "obezbeđenje" i "security"; ilustracija; foto: Aleksandar Kostić

Po 35 zimskih jakni, zimskih pantalona, džempera, kišnih kabanica, pari čizama, opasača i kapa, kao i 70 košulja potražuje Javno-komunalno preduzeće Naissus kao deo zimske uniforme službenika obezbeđenja, kako i glasi javna nabavka. Procenjena vrednost ovog tendera je 2.000.000 dinara.

Prema dokumentaciji javne nabavke, Vodovodu treba 35 sivih zimskih jakni sa fluorescentnim natpisima "Obezbeđenje" i "Security" na leđima, kao i 35 sivih zimskih pantalona i 35 sivih džempera "modela security sa otvorom na V izrez".

Duplo više je potrebno sivih košulja (70), modela "security", kako se navodi.

Izrađena od kepera u mešavini 65% poliester i 35% pamuk, debljine 200gr/m2. Na prednjoj gornjoj strani dva džepa sa patnama i oborenim donjim ivicama, na sredini džepa uzdužna falta širine 3 cm. Kopčanje košulje je na 7 dugmeta. Na leđima: logo, štampani fluorescentni natpis „Obezbeđenje” i reč „Security”. Na rukavima logo i natpis „Obezbeđenje” i u predelu grudi sa gornje leve strane - navodi se.

Za članove obezbeđenja Naisusu treba i 35 kišnih kabanica, 35 crnih opasača, 25 kačketa sa zaštitom od hladnoće za uši i 35 pari čizama.

Čizma: lice je od prirodne kože hidrofobirane, postava vodonepropusna, paropropustljiva membrana, uložna tabanica izrađena protiv dejstva gljivica i bakterija, đon od gume, za sve vremenske uslove, način izrade: Goodyear tehnologija. Šavovi čizme su zaštićeni od prodora vlage. Boja crna - navodi se.

Ponuđači imaju rok do 1. oktobra u 11 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    10:19 // 7. 9. 2024.

    ... i reč "Security". Pa, šta znači ta reč kad se prevede, jeli stručnjaci?? Samo, držite se vi reči "obezbeđenje" jer za toliko možete da radite i zaradite ne radeći ništa, kao i do sada. Za "security" bi morali debelo da odradite svoju platu i tu bi vam ovolika oprema i bila potrebna. Ovako je bacanje para

    • Peric pera

      13:30 // 8. 9. 2024.

      Razumes se ti ko marica u onu stvar.

  • Laki

    19:57 // 6. 9. 2024.

    Не знате ви шта је то снс виша математика !

  • Tajanstveni Alan

    19:47 // 6. 9. 2024.

    Koga briga za kritike naroda, od cijeg se novca realizuju ovakve ujdurme? Svi sindikati, sluzincad direktorke, sa knjizicama sns, idu na "sportske" lgre, od Budve, Jahorine do Bugarske. Uzivaj, samo, niste tu da budete servis gradjana, vec da izdržavaju vas nerad i bahatluk.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: