Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:00, 3. 7. 2024.

Suspendovan tender, još ništa od završetka Studentskog doma kod tehničkih fakulteta u Nišu

studentski dom Kamen temeljac položen još pre 15 godina; foto: JV / Tamara Radovanović

Čak 15 godina prošlo je od polaganja kamena temeljca za Studentski dom kod tehničkih fakulteta u Nišu, a za njegov završetak opet nema ni naznaka jer je sada propao tender za završne radove, vredan 960 miliona dinara. Razlog je što su se dve firme žalile da je javna nabavka nedovoljno jasna, da kriterijumi za izbor ponuđača nisu adekvatni i da je tehnička dokumentacija takva da nije moguće podneti ispravnu ponudu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mijuško

    12:37 // 3. 7. 2024.

    Kad za nešto nema interesa ne mogu da skockaju tender 15 godina, kad ima interesa raspiše se tender i pronađu firme za jedan radni dan.

  • Darko

    14:55 // 3. 7. 2024.

    Kad će DRUGI sloj asfalta na Bulevaru p.puk. Gorana Ostojića (Somborski bulevar)........

  • Bata htz

    15:27 // 3. 7. 2024.

    Ko će da otvori dom.Niko jer Rade Rajković ili Raka car dir Studentskog Centra Niš to ne želi.Sirotinja od čoveka ,kako je ušao u SC Niš pre 21 godine,danas bogataš.Sve je uništio i napravio svoju privatnu firmu Radnici trpe i u strahu su.Njegovi iz Vulinove stranke su tu da silom teraju na mitinge,mobinguje radnike,ukratko muče sirotinju Kako ovog čoveka skloniti i spasiti ljude.Izgleda nikako.

  • MilosNis

    16:42 // 3. 7. 2024.

    “Za nasu decu” jel tako bese kampanja?
    Expo od 4 na 18 milijardi eura a za dom nema para?!
    Drzava koja slovi za ekonomakog tigra nije sposobna jednu zgradu da napravi 15 godina…

  • 0987654321

    18:12 // 3. 7. 2024.

    6 rektora se promeniše , kao glavni za "izgradnju" stanova za mlade naučne radnike /iza "Zone 3"/,za Studentski dom /nije Gornja i Donja Studena/ i...nikom ništa!Oni koji su dobili stanove,kupili /otplaćuju kredit od 2005.g/ i... gde je ta lova ? Od Bubnja /nije lokacija/ već bivši "rektor", pa naovamo te pare ih nigde nema!!!

    • Misa

      21:16 // 3. 7. 2024.

      Tad je Bubanj bio Rektor.Nestala nekoliko milijona e. Cutalo se da zastari.Bubanj bio u DSS.Zasto to niko nije procesuirao od 2008 god.

  • Torpedo

    19:02 // 3. 7. 2024.

    @BATA HTZ- Druze, imate li sindikate, sto vas ne organizuju da strajkujete. Ako se uvlace direktoru, sto se sami ne organizujete. A, da, ce izgubite minimalac. Pa, nesto u zivotu mora i da se rizikuje...

  • Radnikscniš

    16:59 // 5. 7. 2024.

    Ja sam mučeni radnik studentskog centra Niš. Direktor rade Rajković koji sebe zove raka car je direktor preko 20 godina. Član 6-7 stranaka a sada vulinovac. U Nišu ga zovu i raka istina ili raka Tito. Nestručni kadar koji je doveo svesno uništava SC Niš. Verovatno će se raka car jednog dana pojaviti i biti vlasnik SC Niš. Njega dom ne interesuje njega interesuju tenderi i dovođenje novih radnika.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Uzeće mu prednji točkić?

Vladica Petrović čitalac

Tekst: Prijava protiv Nišlije - vozio električni trotinet sa preko 2 promila alkohola

Pronađite nas na: