Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:00, 3. 9. 2024.

| Ekonomija

Za zamenu nameštaja u jednom domu Studentski centar u Nišu izdvaja 4,5 miliona

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
studentski dom
Studenti će dobiti nov ili repariran nameštaj; ilustracija; foto: Studentski centar Niš

Reparacija ležaja, potom nove police, ormani, radni stolovi, stolice i fotelje deo su javne nabavke koju je raspisao Studentski centar u Nišu za Dom kod Medicinskog fakulteta. Procenjena vrednost ovog tendera je 4.536.750 dinara, a ponuđači imaju rok do 10. septembra.

Prema dokumentaciji sa Portala javnih nabavki, Studentskom centru za sobe u domu kod Medicinskog fakulteta, zvanično nazvanim Paviljon 3, potrebno je 26 polica za knjige sobe i upola toliko garderobnih ormana sa nadgradnjom, kao i 13 radnih stolova i 26 odbojnih dasaka koje treba da stoje iza kreveta,

Planirana je i reparacija 56 postojećih ležaja "klik-klak".

Pod reparacijom se podrazumeva: zamena polomljenih drvenih delova, zamena žičanog jezgra, makaza za klik-klak mehanizmom i presvlačenje u kvalitetnom štofu - piše u dokumentaciji.

Za blagajnu Doma, prema podacima iz javne nabavke potrebno je sto za blagajnika, radni sto, polica sa vratima, zidni čiviluk, tri radne fotelje, šest daktilo-stolica, 148 drvenih stolica, klub-sto i dve klub-fotelje.

Ponuđači imaju rok do 10. septembra u 12 sati, a procenjena vrednost ove nabavke je 4.536.750 dinara.

Studentski dom Paviljon III je izgrađen 1963. godine, a 1997. godine je rađena adaptacija. Ima 110 soba, piše na sajtu Studentskog centra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Petar

    10:21 // 3. 9. 2024.

    Treba maksimalno uložiti u razvoj studentskog života u Nišu. Od univerzitetskog grada pretvorili smo se u palanku. Pogledajte koliko malo studenata imamo. Nekad je ceo jugoistok Srbije dolazio u Niš na studije a sada pola studenata iz Pirota i Vranja idu za Beograd. Mora se poboljšati kvalitet studija kao i studentskog života u ovom gradu!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: