Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:17, 31. 5. 2024.

| Hronika

Muškarac ispao iz saniteta i stradao na auto-putu kod Aleksinca

Autor:Jelena Canić MilanovićIzvor:Južne vesti
Hitna sanitet
Prevozili ga do Specijalne psihijatrijske bolnice "Gornja Toponica"; Ilustracija; foto: A. Kostić

U toku vožnje sanitetom 42-godišnji muškarac, koga su kao pacijenta prevozili iz kragujevačkog Kliničkog centra do bolnice "Gornja Toponica", ispao je kroz vrata vozila dok su ona bila u pokretu, pao na put i poginuo, saopštili su iz Osnovnog javnog tužilaštva Aleksinac. Nesreća se dogodila juče oko 17 sati na auto-putu kod Aleksinačkih rudnika.

Kako se navodi u saopštenju Tužilaštva, nastradali muškarac je iz Batočine i prevožen je u pratnji policijskih službenika.

Lice se prevozilo sanitetom KC Kragujevac u pratnji policijskih službenika PU Kragujevac do SPB „Gornja Toponica“ kada je isti u toku prevoženja, u visini naplatne rampe „Aleksinački Rudnici“, dok je sanitet bio u pokretu, ispao kroz vrata saniteta i pao na kolovoz usled čega je nastupila smrt lica - stoji u saopštenju.

Iz Tužilaštva kažu da je obavljen uviđaj i da je mrtvozornik konstatovao smrt na licu mesta i naložio je prikupljanje obaveštenja od učesnika događaja, obavljanje vanrednog tehničkog pregleda sanitetskog vozila, alkotestiranje učesnika događaja kao i da se obavi obdukcija sa toksikologijom nastradalog muškarca.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan

    23:21 // 31. 5. 2024.

    Marinko @,da nije donacija ne bi ni imali vozila,"jer tako smo u mogućnosti",u "ekonomskom tigru"....

  • Dragan

    22:46 // 31. 5. 2024.

    Raspad zdravstvenog sistema je odavna poznat...sad je tu drSmrt da ga ubrza.Sto se ne oglasi ministar koji hoce da"onodi"...gomila idiota i nesposobnih u policiji,..kao u stripu Alan Ford...lakrdija od drzave ko nas leci i ko nas stiti,bitno da smo ekonomski tigar...

  • Pacijent

    17:47 // 31. 5. 2024.

    Znate li dragi sugrađani, da saniteti koji prevoze pacijente otpuštene sa klinika KC čekaju do iznemoglosti,dok vozači ne obave svoje privatne rabote!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Za ovako grandiozan projekat mislim da je rok previše kratak i da treba biti najmanje 5 godina a i cenu bi trebalo povećati na bar 5M€ po km.

Siky67 čitalac

Tekst: Zaključen ugovor za obnovu auto-puta od Brestovca do Doljevca - oko 6 km za 18 meseci

Pronađite nas na: