Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:27, 6. 9. 2024.

| Hronika

Osnovac iz Prokuplja gađao nastavnika školskom klupom

Autor:Ljubiša MitićIzvor:Južne vesti
ćićkova škola
Incident se dogodio u Ćićkovoj školi u Prokuplju; Foto: Lj. M.

Nastavnik Osnovne škole Ratko Pavlović "Ćićko" u Prokuplju zadobio je povrede nakon što je tokom popodnevne nastave jedan učenik petog razreda bacio klupu ka njemu i povredio ga. Nastavnik je primljen u prokupačku bolnicu gde je, nakon saniranja povreda, pacijent tražio da ide za Niš na dalje lečenje, a o incidentu su obavešteni policiji i Školska uprava u Nišu.

U prokupačkoj Bolnici kažu da je pacijent primljen nešto posle 17 sati i da mu je odmah urađena kompletna dijagnostika.

Konsultovan je hirurg i ortoped, urađen je rendgen i konstantovana je povreda palca levog stopala sa prelomom. Pacijent je niški osiguranik i tražio je da ide za Niš na dalje lečenje i to je uradio u sopstvenoj režiji jer povrede nisu bile toliko opasne da bi ga sanitet vozio - kažu za Južne vesti u prokupačkoj Bolnici.

I u niškom Univerzitetsko-kliničkom centru navode da je 63-godišnji nastavnik povređen u Prokuplju zatražio lekarsku pomoć, te da je nakon pregleda otpušten na kućno lečenje.

U policiji u Prokuplju dodaju da im je školski policajac prjavio incident u "Ćićkovoj" školi, a da se sve dešavalo za vreme petog časa.

Nama je školski policajac javio da je za vreme petog časa oko 16:40 učenik petog razreda bacio klupu i tom prilikom povredio prst na nozi nastavnika. Obavešteno je Više javno tužilaštvo u Prokuplju i Centar za socijalni rad, a policija dalje radi po prijavi - dodaju u policiji.

O nesvakidašnjem incidentu u Prokuplju obaveštena je i Školska uprava u Nišu i oni su, kako saznajemo, već na putu ka Prokuplju kako bi se na licu mesta upoznali sa svim detaljima, a najavljuju i saopštenje nakon toga o detaljima celog slučaja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Istok

    08:14 // 7. 9. 2024.

    Predlažem da nastavnici i profesori nose šlemove i budu naoružani do zuba

  • .

    23:45 // 6. 9. 2024.

    Mora i da se dobro pretrese rad skole koja dobro prikriva slicne situacije i ne odreaguje kad treba i onako kako treba. Sve je samo na recima kod njih. Sramota.

    • milorad tufegdzic

      14:33 // 7. 9. 2024.

      radim u školi. na mestu direktora po školama su u većini poslušnici i kukavice koje ne reaguju iz svojih nadležnosti kad je to potrebno.

  • Ivan

    20:16 // 6. 9. 2024.

    Verovatno u "parovima", video,mada ima onaj jedan što na nekom veselju što je pravio igra sa klupom....vlasnik nekih novina ako se dobro sećam?!,dal sa tatom vežda dizanje klupe na benđž?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: