Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:32, 22. 6. 2024.

| Hronika

Pešaka udario autobus na Trošarini

Autor:Milan ZirojevićIzvor:Južne vesti
Klinički centar Niš KOSTA 24
Zbrinut muškarac; foto: Aleksandar Kostić

Muškarac iz Niša završio je u bolnici nakon što ga je udario autobus jutros oko 8 ujutru na Bulevaru Cara Konstantina u niškom naselju Trošarina. Primljen je sa teškim ortopedskim povredama.

33-godišnji Nišlija ima i prelom karlice.

M.S. (33) u UC UKC Niš, primljen sa teškim ortopedskim povredama. Nakon urađene hitne dijagnostike po trauma protokolu, utvrđene teške povrede i prelom karlice. Hospitalizovan je na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju UKC Niš - navode.

Prema nezvaničnim informacija, prelazio je ulicu van pešačkog, a vozač autobusa nije uspeo da ukoči dovoljno da ne udari pešaka.

Nadležni organi utvrđuju okolnosti.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Marković Dragan

    20:51 // 22. 6. 2024.

    Ja sam bio u autobusu na prednjem sedištu i bio očevidac događaja.Bio sam prvi koji je prišao mladiću da vidim da li je živ,prema tome priče o bahatim vozačima ovde ne stoje,jer ovaj mladić je bukvalno izleteo pred autobus tako nebi mogao niko da izbegne nesreću . Vozač je zakočio u mestu inače bi ga pregazio ,tako da nema krivice vozača a lično mi je žao mladića jer zbog onakvog pretrčavanja.

  • Samo Ja

    19:37 // 22. 6. 2024.

    Vozač gradskog autobusa ne vozi formulu. Šta je to nenormalna brzina!? Autobus ima oko dvadeset tona, stotinak putnika u njemu, na svakih stotinak metara ima stanicu ili semafor i vreme koje mora da poštuje. Oko sebe ima gomilu vozača koji su nakupovali vozačke dozvole i ne znaju kako se ulazi ili izlazi iz kružnog toka...Veliko poštovanje svim vozačima gradskog saobraćaja.

  • Miki

    19:05 // 22. 6. 2024.

    Vozaci autobusa su bahati voze nenormalnom brzinom bas na tom pravcu , meni ne pesackom prelazi na Trosarini vozac autobusa svira da i pokazuje da predjem sto brze jer gospodin zuri

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

jel su tezge od retkih metala... pa je toliko koštalo

rene čitalac

Tekst: Otvorena Pantelejska pijaca, najavljen i parking

Pronađite nas na: