Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:58, 15. 8. 2024.

| Hronika

Požar kod "Jure" u Nišu

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
požar jura
Iz policije za sada nema zvaničnih informacija; foto: JV / Tamara Radovanović

Požar u blizini fabrike Jura u Nišu trenutno gase vatrogasci i na terenu je nekoliko vatrogasnih vozila. Iz policije nema zvaničnih informacija.

požar jura 3 foto: JV / Tamara RadovanovićJužne vesti nezvanično saznaju da gore trava i nisko rastinje, a vatra je stigla skoro do objekata privatnih firmi koje se nalaze u blizini.

požar jura 2 foto: JV / Tamara RadovanovićNekoliko vatrogasnih vozila je na terenu, a informacija o tome da li ima povređenih i kako je došlo do požara iz Policijske uprave u Nišu za sada nema.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Azbes

    12:53 // 16. 8. 2024.

    Svi pale a niki ne placa!Sta bi sa strajkovi i obecanja koja su data?I sad jos minimalac veci za 4 crvene.Pa ko bre ovde kog zeza.Jedno pricaju a davaju nam veliko nista.Sad ce da iskopu litijum pa ce nam daju golemu platu,ahhaaa

    • Nensi

      23:27 // 16. 8. 2024.

      Da je vatra došla do tvojih vrata onda bi se uozbiljio i tražio iliti zahtevao da se sankcioniše počinilac najvećom kaznom ,i nebi se tu kreveljio po niški!,

  • Cukahara

    11:44 // 16. 8. 2024.

    Ma zapalili leskovački diverzanti ! Zašto nema požara recimo u blizini Leonija, zato što u Leoniju rad oslobadja, a u Juri ne ! Srećan rad predsedniče !

  • Aleksandar

    11:36 // 16. 8. 2024.

    Puno požara nastane od bačenih praznih boca sprejeva i slično gde pod pritiskom, na vrućini, one eksplodiraju i krene požar. Ne bacajte ljudi smeće tamo gde mu nije mesto i kad vidite nekog da to radi, prijavljujte nadležnima. nije naivno.

    • Nensi

      23:35 // 16. 8. 2024.

      I to je više nego tačno ,ali je to opet ljudski faktor i što opet govori o našoj (ne)kulturi ponašanja što vidimo svakodnevno ,ali zato mnogo"znamo"da se mešamo u sve i svašta ispravimo se pametni a ispred nosa gori!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: