Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:28, 25. 10. 2024.

| Hronika

Sedam godina zatvora za 23-godišnjakinju koja je bila za volanom u nesreći u kojoj su stradale dve devojke

Autor:Jelena Canić MilanovićIzvor:Južne vesti
Viši sud Vranje
Presudio Viši sud u Vranju; foto: M. D. /JV

Skoro tri godine nakon saobraćajne nesreće kod Vladičinog Hana u blizini tunela "Manajle", u kojoj je auto sleteo u Južnu Moravu i smrtno stradale dve devojke, 23-godišnjakinja koja je bila za volanom osuđena je na 7 godina zatvora.

Kako saopštavaju iz Višeg suda u Vranju, Anđela Stoilović iz Predajana je proglašena krivom za tešku saobraćajnu nezgodu koja se dogodila dana 29. januara 2022. godine na putu Vladičin Han – Leskovac.

Osuđena je kaznu zatvora i zabranjeno joj je 5 godina da upravlja automobilom, a zbog izvršenja krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Protiv odluke suda osuđena i VJT u Vranju imaju pravo žalbe u roku od 15 dana od dana prijema pisanog otpravka presude - navode iz suda.

Podsetimo, u nesreći su stradale 24-godišnja Katarina Petković i 23-godišnja Anđela Milovanović, obe iz Predejana. Automobil je sleteo sa puta u reku, a telo Katarine je odmah pronađeno, dok se za Anđelom tragalo nekoliko dana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Инквизитор

    21:06 // 26. 10. 2024.

    Шта оно беше са Митровићем јуниором?

  • Ivan

    21:25 // 25. 10. 2024.

    Tako je to kad su dva minuta snimka,dostupna...

  • Milne

    21:18 // 25. 10. 2024.

    Vožnja je rizik. Zar sad treba uništit život i ove mlade žene. Pa nije namerno izazvala udes, napravila je grešku, i sama je bila povređena i izložena istom riziku. Nije javni, profesionalni vozač za tu vrstu društvene odgovornosti. Sad ko god vozi nekog u svom privatnom vozilu nek pravi ugovor sa putnicima o vožnji na sopstvenu odgovornost, opšta otuđenost. Nesposobna država trenira strogoću

    • Miodrag

      22:48 // 25. 10. 2024.

      Voziti preko 100 kilometara na čas u tunelu pod dejstvom alkohola, sa probnom vozačkom dozvolom, noću po snegu (i ledu na mostu nakon tunela), bez pratnje iskusnog vozača, nije samo rizik, već višestruko ugrožavanje života – i sopstvenog, i svih ostalih učesnika u saobraćaju.

    • Bananamen

      23:02 // 26. 10. 2024.

      A da ukinemo kazne skroz pa da se divlja punom parom? Pricao bi ti drugu pricu da je nastradao neko tvoj. Prijatelju, odgovornost smo u Srbiji zaboravili... Svako ko sedne za volan pijan i/ili stisne gas do daske uradio je to svesno. A ako nije svestan da to nosi rizik od robije onda nije dovoljno pametan ni za volan. Mene vise brinu Mitrovic i Babic. Jel OK da im oprostimo? slucajno je bilo..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I mi smo propali te neće tender.

Radnik SC Čair Čitalac

Tekst: Nakon propalog tendera, Sportski centar "Čair" ponovo traži izvođača za skejt-park

Pronađite nas na: