Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:09, 29. 7. 2024.

| Hronika

Više od 400 prekršaja i 48 isključenih vozača tokom vikenda u Nišu

Autor:Jelena Canić MilanovićIzvor:Južne vesti
Policija STOP Kosta
100 prekršaja više nego prošlog vikenda; Ilustracija; foto: Aleksandar Kostić

Pripadnici niške policije tokom proteklog vikenda zabeležili su 435 saobraćajnih prekršaja i isključili 43 vozača koja su upravljala vozilima pod dejstvom alkohola i 5 pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Među njima je i jedan vozač električnog bicikla.

Kako se navodi u saopštenju, policija je u Nišu zaustavila 40-godišnjaka koji je vozio „folksvagen“ sa 1,73 promila alkohola u organizmu, a u Merošini, Gadžinom Hanu i Doljevcu vozače električnog bicikla, „renoa“ i „zastave“ sa 1,47, 1,43 i 1,40 promila alkohola.

Saobraćajna patrola u Nišu iz saobraćaja je isključila vozača „tojote“ (42) koji je upravljao vozilom pod dejstvom kokaina, marihuane i metadona, vozača „folksvagena“ (40) pod dejstvom kokaina, vozača „tojote“ (41) pod dejstvom marihuane, kao i vozače automobila „bmv“ (25) i „mercedes“ (42) koji su bili pozitivni na benzodiazepine - stoji u saopštenju.

Ovog vikenda otkriveno je više prekršaja u saobraćaju u odnosu na prošli vikend - dok je tada bilo zabeležen 321, ovog vikenda ih je bilo ukupno 435.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    20:01 // 30. 7. 2024.

    Kad bi ste se svakog dana aktivirali, našli biste duplo toliko jer je i vozila duplo više nego tokom vikenda. Ali, avaj, mora pljeske da se jure po gradu i da se obilazi Kamenički Vis sa mlade koleZinice. Jbg, najbolja obuka se vrši u prirodi, na travici, u šumici, među zečevima ....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: