Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:58, 24. 8. 2024.

Niš od večeras pripada glumcima - počeli su Filmski susreti

IMG_3377 foto: Nikola Đukić

"Glumci, Tvrđava je vaša", rečenica je koja tradicionalno i najbolje najavljuje početak Filmskih susreta, koji će u Nišu ove godine biti održani 59. put. Nju je izgovorila Danica Maksimović, predsednica tročlanog žirija koji će odlučiti koji glumci i glumci iz 12 filmova će dobiti nagrade jedinog festivala koji je posvećen glumačkoj profesiji. Na svečanom otvaranju uručene su dve nagrade za životno delo "Pavle Vuisić" Svetozaru Cvetkoviću i posthumno Žarku Lauševiću.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Alex

    22:51 // 24. 8. 2024.

    I opet nije moglo bez malograđanskog vatrometa! Deca sa posebnim potrebama, kućni ljubimci i životinje doživljavaju stresove pri običnoj petardi a kamoli sa vatrometom. I govori se o tome svaki put u javnosti i oni opet tvrdoglavo isto rade! bas filmski susreti!

  • Miloš

    00:39 // 25. 8. 2024.

    Toliki hvalospevi o "izuzetnoj" niškoj publici, ne može da bude dalje od istine. Konstantno glasno pričanje, preskakanje stolica na sve strane, telefoni u rukama konstantno, masovno napuštanje filma u prvih pola sata. Daj bože 20% publike da je ljudski odgledalo prvi film.

    • Vlada

      10:46 // 25. 8. 2024.

      Pa kad vecinu tih karata, bas tih 80% dobiju i dele "sponzori", firme na grbaci ovog naroda koje ih dele svojim uposlenicima sa kupljenim diplomama, bez elementarnig kucnog vaspitanja koji u opste i ne znaju gde su dosli jer je vrhunac njihovog kulturnog zivota autobus koji je platila stranka, sendvic, flasa vode i bina sa koje odjekuje govor vodje.Ponasaju se isto kao i na mitingu. Cast izuzecima

    • Petar

      11:41 // 25. 8. 2024.

      Pa kad je film bio predosadan i nezaninljiv za otvaranje festivala

  • Szs

    09:39 // 25. 8. 2024.

    Filmska publika? Ovi sto grickaju semenke i bulje u telefone nisu filmska publika jer njihovo poimanje sedme umetnosti počinje i završava se "Žikinom dinastijom" a ni taj domaći kemp nisu baš pokapirali.

  • Miloš

    14:00 // 25. 8. 2024.

    Sve manje pravih glumaca dolazi, Milan Kalinic otvara susrete, daleko je on od glumca da se ne lažemo. Sta je sledece Iva Strljic?
    Publika gricka semenke, priča, snima, duvanski dim se širi, i odlazi nakon par minuta. Razlog je i loš film za otvaranje.
    Direktori javnih preduzeca su se slikali i otišli, a veceras ce tek biti prazno!

  • Vesko

    23:23 // 26. 8. 2024.

    Srpsko društvo je odavno postalo odvratno u svim sferama društva! Glumci su ovde, većina, zapravo rijaliti osobe pod parolom "glumac"
    Pa pogledajte samo jasnicu Mariju Veljković i momka jo, jeftinoća i ružnoća vrišti iz te žene! Ovo ovde je sve jad i beda

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Mala deca, veliki ljudi! Bravo dečaci, bravo šampioni!

Dimitrije Đurđević čitalac

Tekst: Dečaci fudbaleri iz Niša postali šampioni, pa povređenom drugu odneli medalju

Pronađite nas na: