Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:38, 16. 7. 2024.

| Kultura

Počinje prodaja i dnevnih ulaznica za "Nišvil" - cene od 2.300 do 3.000 dinara

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Nišvil prvo veče (15)
Od četvrtka, 18. jula; foto: Jelena Mišić

Od četvrtka, 18. jula u prodaji će se naći, pored kompleta karata i dnevne ulaznice za jubilarni 30. Nišvil džez festival.

Zvanični program festivala trajaće od 15. do 18. avgusta na platou niške Tvrđave, a zainteresovana publika do sada je mogla da nabavi samo komplete karata, dok će od četvrtka po ceni od 2.300 dinara moći da se nabavi dnevna karta za parter i bočne tribine, dok će VIP dnevna karta koštati 3.000 dinara.

Komplet ulaznica za parter i bične tribine koštaju 4.700 dinara, a dnevna će koštati 2.300 dinara. VIP komplet ulaznica košta 6.500 dinara, dok će dnevna koštati 3.000 dinara - saopštili su organizatori.

Iako će zvanični program početi 15. avgusta, organizatori napominju da će publiku već od 9. avgusta očekivati program, te da će za 10 dana trajanja festivala biti izvedeno preko 300 programa na 12 scena, kao i to da se očekuje učešće više od 1.000 izvođača.

Ulaznice za 30. Nišvil mogu se kupiti u knjižarama Indigo i Vulkan, kao i onlajn, a oni koji karte budu nabavili preko interneta, moraju da odštampaju karte.

Podsetimo, do sada je objavljeno da će nastupiti džez trubač Teo Kroker, kao i jedan od najpriznatijih svetskih fank bendova Brooklyn Funk Essentials, kao i čuveni rege sastava sa Jamajke Black Uhuru kome će to biti prvi nastup u Srbiji.

Nastupe je potvrdio i jamajčanska "Jutjub senzacija" poznat po hitu Chicken in the corn, ali i kubanska pijanistkinja, pevačica i kompozirorka Dženi Mekferson, srpska pevačica i kantautorka Konstrakta, argentinska pevačica Karen Souza karakteristična po latin džez i bosa nova stilu i trio gitarista The Great Guitars, kao i njujorški sastav Scatter the atoms that remain.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jos malo

    09:26 // 17. 7. 2024.

    Blizi seeeeee :)))

  • zzzzzzz

    20:07 // 16. 7. 2024.

    Nebitna je cena karte,nemam zelju da idem posle prošlogodišnjeg fijaska u svakom smislu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Neka ovi političari dođu na +40 kad nema vode da žive gde smo mi živeli, pa neka odavde bistre politiku.

Glupost čitalac

Tekst: Niška opozicija traži saslušanja, hapšenja i suđenje bivšoj gradonačelnici zbog izveštaja DRI

Pronađite nas na: