Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:00, 23. 7. 2024.

Formiranje opozicione Medijane i dolazak Vučića - (ne)namerno poklapanje događaja

Aleksandar Vučić i Opština Medijana Namerno ili ne?; foto: Branka Filipović, GG "Dr Dragan Milić"

Dok se u niškoj Medijani formiralo prvo opoziciono rukovodstvo neke skupštine u Srbiji, predsednik Srbije i doskorašnji predsednik SNS-a Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji polaganja kamena temeljca i otvaranju nove terminalne zgrada na aerodromu "Konstantin Veliki". Novi predsednik Skupštine Medijana Miloš Bošković iz koalicije “Biramo” Vučićev dolazak vidi kao pokušaj da se medijski “poklopi” to što je reč o prvoj opozicionoj opštini u Srbiji, a Vučić tvrdi da nije ni znao da je baš danas bila konstitutivna sednica Medijane gde je njegov SNS u opoziciji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Petar SNS

    15:30 // 23. 7. 2024.

    Citiraću !!! - te izuzetne rezultate koje će da naprave. Neka mi narod za šest meseci, godinu dana kaže kakvi su fascinantni rezultati koji su postignuti na opštini Medijana -
    Ajde da vidimo ?!? Državnik pre svega . Koje rezultate pa ne znaju osnovna pravila rada opštine Medijana . To je ono uzeli smo opštinu i šta sad da radimo . Molićete nas da je vratite SNS u ali šteta će biti velika .

    • Laki

      17:11 // 23. 7. 2024.

      Bolje se pitaj koje ste vi rezultate napravili u poslednje 30 god. zadnji vidljivi rezultati su bili M. Ilića, podzemni i Kalca. Pokri se pusti nove.

    • Laki

      17:15 // 23. 7. 2024.

      A da zaboravio sam ti reci vaš zadnji rezultat je ta garaža od pijace B. Buha, bruka za struku i sve izvođače i pod izvođače.

    • rene

      17:57 // 23. 7. 2024.

      dobro bre Petre..dobili su i lično želim da rade za dobrobit građana...a da li će uspeti u tome to je već diskutabilno...videćemo svi

  • MilosNis

    15:49 // 23. 7. 2024.

    Ovaj je nacisto pobrkao loncice, lokalna samouprava jedna opstina ne dovodi nikakve invetitore narocito ne iz onih sfera gde mora da postoje bilateralni sporazumi i ko zna sta jos. Sve i da dovedu nekog vlast ce ih maksimalno sabotirati sto se tice dozvola, subvencija i svega ostalog. Zato narcisoid i likuje. Umesto da im pozeli srecu u radu on vec gura klipove u tockove, to su radikali!

  • Dexter

    15:58 // 23. 7. 2024.

    Nemora nista da urade posebno...Neka poniste gradjevnske dozvole za zgrade,i neka dobiju otkaze svi koji su na izmispljenim radnim mestima.Eto,toliko.

  • mix

    18:17 // 23. 7. 2024.

    To koliko su ti Nislije "zahvalne" za sve te trovacnice koje si otvorio u Nisu,mada je polovina vec bila otvorena za vreme "zutih" samo su dogradjeni neki pogoni,vidi se po rezultatima koje si postigao u Nisu.
    Razvalila vas opozicija,samo sto imate silu pa ne priznajete poraz.

  • Jablan

    15:10 // 23. 7. 2024.

    Gde nije znao nego se pravi pametan a i ovi iza njega se smeju a izgubili su grad idioti

  • Коалициони партнер

    15:12 // 23. 7. 2024.

    Политички мудро је пожелети народној власти у ГО Медијана много успеха, а не претити будућим неуспесима. Такође је требао да построји своје чланове, који су неуспешно вршили и желе да врше власт а народ их неће.

  • Optimist

    07:23 // 24. 7. 2024.

    a za šest meseci ti više nećeš biti na vlasti, zajedljivi i uplašeni A.(ne )Veliki

  • Bajagaa

    15:13 // 23. 7. 2024.

    Sta ce radi medijana sad i ovi lokalni serifi sto su se nabili po komisije i primali lovu a da se ne pojavljuju.Placete li ili ce zene kod drugog da predju

  • Nišlije, alal vam p....

    15:15 // 23. 7. 2024.

    Neka je i malo i nikakvo, kako vele neki naduveni Belograđani. Ali, posle decenijske sns strahovlade probušen je mehur od sapunice galamdžijske i siledžijske samovolje. Nišlije, a ne nadobudni prestoničari, koji ne pobediše ni u jednoj opštini, ni u MZ, ni u jednoj zajednici stanara u prestonici, buše lažnu "čeličnu" tiraniju. A da nikome ne fali ni vlas sa glave, ni trepavica. 'Ladno.

  • 1234567890

    15:42 // 23. 7. 2024.

    Jes' da ima mnogo nedopraveni u Niš , poviše od pametni, al' će gi odlaje belka ! Doduše , "izedoše" nam 12.godine a meni i poviše !

  • Dribler

    16:20 // 23. 7. 2024.

    Zašto da ih postrojava kada su radili tačno ono što i sam radi samo na nacionalnom nivou. Na sreću u Nišu niko ne zarezuje Đilasa i njegove pozive na bojkot tako da je dašak čistog vazduha u Medijani bio moguć.

  • Ivan

    19:19 // 23. 7. 2024.

    Opasne rezultate ste postigli,čak su poneki sebi dvorišta izasvaltirali!,jer tako su u mogućnosti!!!

  • Torpedo

    20:13 // 23. 7. 2024.

    Alo sektasi, dzabe se busate i pljujete, lose ste radili i opet ste, te iste, stavili za odbornike. Bolela vas briga za narod, kao i sada, kad ste u opoziciji!
    Danas mi dopadose do ruku, Narodne novine, koje niko ne cita i nijedna recenica o konstituisanju najvece niske opstine, na kojoj se i Belami i Narodne nalaze! Moralna, ljudska beda, svojstvena sekti, unistiteljima Nisa!

  • Spojenoprsti

    16:54 // 23. 7. 2024.

    Sekta voli simboliku!

  • Naissus

    22:22 // 23. 7. 2024.

    Ja ne znam kojim to putem njega dovoze ovde (??). Nemoguće je da ne vidi da se grad raspada, pod njegovim rukovodstvom. U gradu više nema deonice puta od 50 metara a da nema neke rupe, pregiba ili kratera. I šta ste to toliko postigli osim kancerogenih fabrika?? Jel ste sredili parkove? Izgradili nove? Javne toalete? Samo zgrade niču i goli beton. Sve ste drveće posekli. Gde je taj boljitak??

    • Padobranac

      16:19 // 24. 7. 2024.

      Ne ide on putem, njega voze sa leteću limuzinu!

  • Luka

    00:29 // 24. 7. 2024.

    A precednik je danas bio u Nisu?
    Nisam znao.

  • Ni Rusi ne pomazu...

    06:51 // 24. 7. 2024.

    "ivice,ovo smo dogovorili pre 2 meseca,nije nikakvo maskiranje sednice u Medijani.."kakav cinizam,jos nisu poceli da rade vec im zeli neuspeh...a veliki graditelj puteva i ostalog sa 27 milijarfi budzeta cvili za zajam od tricavih 1,16 milijardi...40%srbije nema kanalizaciju...ceka te vruca jesen,litijum,,virus slobode se promolio u Nisu...rejting pada,mozes da obilazis do mile volje...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Mogu da ga izdaju vikendom za žurke

Goran Petrović Čitalac

Tekst: Skoro sve tezge na Pantelejskoj pijaci prazne i "hvataju" paučinu i prašinu

Pronađite nas na: