Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:30, 20. 6. 2024.

| Politika

Milić o "udaru" SNS-a: Nisu negirali da imaju 3.332 glasa manje, a ostalo će proceniti građani

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Dragan Milić
Da li je saopštenje tačno, kaže Milić, reći će građani; foto: Nikola Đukić

Navode Srpske napredne stranke da je “čovek dvostrukog morala” ili da jeftinim trikovima i praznim rečima obmanjuje Nišlije, Dragan Milić kaže da neće komentarisati on, već građani na ponovljenim izborima. Milić kaže da neće polemisati sa nepotpisanim saopštenjima, već poziva SNS da se konačno “prebroje i završe izborni proces”.

Iako kaže da niški SNS ima pravo na svoje mišljenje, koje zbog izbornog procesa neće komentarisati, Milić navodi da je jedan podatak iz saopštenja tačan, a to je da nisu negirali da je za opozicione liste glasalo 3.332 glasača više.

Većina građana Niša je dalo glas nekome drugom. Oni sa tim nisu zadovoljni, ne slažu se, pišu saopštenja “homo duplex, triplex” i oni imaju na to pravo. Ali ja na to neću odgovarati, pogotovu što to saopštenje nije potpisao niko. Neću odgovarati hipotetičkom gradskom odboru. Želim im na ponovljenim izborima sve najbolje, da promovišu svoju politiku, a da li je tačno ili ne, nije na meni da pričam, već na građanima Niša - rekao je Milić.

Zbog toga još jednom je pozvao Srpsku naprednu stranku da i oni ulože napore da izbori na biračkim mestima 10 i 18 budu ponovljeni, te da dopuste građanima da kažu svoj stav.

Niti ću polemisati, niti se braniti, niti napadati, jer izborni proces je u toku. Naš Grad Niš mora krenuti napred u svakom slučaju, a građani Niša će odlučiti na biračkim mestima da li je saopštenje tačno. A nakon izbora da se prebrojimo i završimo izborni proces. Ako oni imaju većinu i mi doživimo politički debakl, mi ćemo to priznati, jer taj problem nemamo. Ali ako narod ipak kaže drugačije, očekujem da oni sportski prihvate poraz - zaključio je Milić.

Podsetimo, iako im je jedan od osnivača Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio da ne žure i da razgovaraju sa Grupom građana "Doktora Dragana Milića" koja je osvojila veliki broj glasova na izborima u Nišu, niški naprednjaci očigledno ne planiraju da to učine. U svom saopštenju navode da je Milić "homo duplex - čovek dvostrukog morala" i da pokazuje "ili veliko nepoznavanje političkog sistema ili, ako ga ipak poznaje, očiglednu lošu nameru da jeftinim trikovima i praznim rečima obmane Nišlije".

Od proslave "veličanstvene pobede" u prostorijama gradskog odbora sa trubačima i Tihomirom Perićem iz Ruske stranke, niški SNS se javnosti obraća isključivo pisanjem saopštenja, a poslednje je usledilo nakon konferencije niške opozicije koja je tom prilikom najavila da će ime novog predsednika Opštine Medijana biti poznato sledeće nedelje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bilja

    11:15 // 21. 6. 2024.

    Sta se vunite. Kako su radili tako su i prosli. Ljudi su videli nobing ucene i odsustvo kontrole. Pa sta sad hocete. Gledajte na dalje da se fade kompletne laboratorije dezinfekcihe uzorkovanje hrane i vode i zaustavite vise ove energovampire i mobing. Za Srbiju i ljude

  • dr

    06:30 // 21. 6. 2024.

    Bravo doktore,
    nek svati vlast da je promeljiva

  • Crni Anđeo

    23:22 // 20. 6. 2024.

    Doktore budite hrabri i istrajte do kraja verujte da su Nislije uz vas i zele da vas uskoro vide na mestu prvog coveka Grada vi ste dobili poverenje da budete novi Gradonacelnik vi i niko drugi zasluzeno ste dobili ali ovi ne daju vlast bilo je slatko i bogato dobro su se nafatirali i pozaposljavali sve svoje u drzavno za ovih petnaest godina vladarstva grad su upropastili samo hrabro do pobede!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da li sada Oko sokolovo sme da prolazi kroz Medijanu ili ne?

Milan Čitalac

Tekst: Milić najavljuje "žestoku" racionalizaciju kadrova i bifea u Medijani

Pronađite nas na: