Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:22, 25. 7. 2024.

| Politika

Milošević u Narodnoj skupštini: Lakše dobiti "Loto" sedmicu nego naći ulicu bez rupa u Nišu

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
Jelena Milošević
Milošević kaže da je jug Srbije za aktuelnu vlast rezervoar glasova; foto: RTS / Printscreen

Male opštine na jugu Srbije su pred kolapsom, a Niš ni skromni budžet koji trenutno ima ne može da realizuje, rekla je predstavnicima Vlade na vanrednoj sednici Narodne skupštine poslanica Stranke slobode i pravde iz Niša Jelena Milošević.

Kaže da aktuelna vlast na jug Srbije gleda kao na rezervoar glasova i jeftine radne snage, a na južnjake kao na građane drugog reda.

Postavili ste svoje nameštenike da nas pljačkaju. Znate da su male opštine pred kolapsom i da im preti katanac. Kradete nam pare, vodu, vazduh, budućnost jer mislite da možete sve, a ne znate šta je inat južnjaka koje tretirate kao građane drugog reda - navodi Milošević.

Predstavnicima Vlade Srbije rekla je i da Niš nema ulicu bez rupa, kao i da ne može ni trenutni budžet da realizuje dok predsednik Aleksandar Vučić obećava Nišlijama budžet od preko pola milijarde evra.

Prestanite da zamajavate ovaj narod. Obećavate nam leteće automobile dok Niš nema čestite ulice. Lakše je dobiti sedmicu na Lotou nego naći ulicu bez rupa u Nišu. Obećavate sve to jer znate da ste jug Srbije opustošili i očerupali - dodaje Milošević.

Smatra da građani glasaju sa SNS jer veruju da je Vučić “jedini koji radi” i da on ne zna šta rade naprednjaci na lokalu.

Građani veruju da vi svi oko njega kradete, da on o tome pojma nema jer ne stiže time da se bavi - ističe poslanica SSP.

Ona kaže da novac kojim se država zadužuje neće rešiti probleme nedovoljnog broja ginekologa u Pirotu, nedostatka sanitetskih vozila u Aleksincu, niti to što zaposlenima u javnom sektoru u Beloj Palanci plate kasne i do 7 meseci.

Inače, u toku je treći dan vanredne sednice Narodne Skupštine Republike Srbije, na čijem dnevnom redu je 60 tačaka.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pepe le smrad Niš

    21:20 // 27. 7. 2024.

    Tako da je jasno kome je toalet papir potreban. Uzmi sendvič i kuliraj, za bolje od Vučića i nisi

  • Pepe le tvor Niš

    10:01 // 26. 7. 2024.

    Neeeee, lakše je u Skupštini Srbije uzeti (besplatno) toalet papir jer poslanici/ce iz Niša nisu za ništa drugo jer izvršavaju postavljene zadatke.

  • Miljan cvetkovic

    09:32 // 26. 7. 2024.

    Jug Srbije da raspiše referendum o otcepljenju od Beograda,pravimo državu juznu Srbiju i sami o sebi odlučujemo,dokle bre vise stvarno da budemo zadnja rupa

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Neka ovi političari dođu na +40 kad nema vode da žive gde smo mi živeli, pa neka odavde bistre politiku.

Glupost čitalac

Tekst: Niška opozicija traži saslušanja, hapšenja i suđenje bivšoj gradonačelnici zbog izveštaja DRI

Pronađite nas na: