Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:42, 28. 5. 2024.

Ministarstvo negira postojanje "fantomskih birača" u Nišu, tvrde suprotno

izbori glasanje spisak Kažu da se u Nišu uočava "trend pada broja birača"; ilustracija; foto: Jelena Mišić

Tvrdnje Stranke slobode i pravde i Srbija centar da će na izborima u Nišu biti 10.550 “fantomskih birača”, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave demantuje i navodi da se u Nišu uočava trend pada broja birača što, kažu, pokazuje birački spisak na kome ima 226.266 birača.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Goran

    21:56 // 28. 5. 2024.

    Lele šta će sada, propade bojkot, ajmo novu laž za sutra da spremite, ali bolje da zvuči...

  • Kolaricu Panicu

    22:06 // 28. 5. 2024.

    Ko ocekuje od onih sto steluju Biracki spisak da ce da kazu da nije u redu. Cim su se tako brzo oglasili znaci da je opozicija u pravu. Ne ucestvujem u farsi.

  • Mile Original

    22:11 // 28. 5. 2024.

    Ministarstvo kaze da je sve ok. Da izadjete na izbore, da i dalje mogu da nastave legitimno da vas kradu. A i jednom decaku iz Nisa da ispunite san da bude kandidat za gradonacelnika. Dverjanima da postanu konacno zavetnici. I Mikici da zadrzi poso u Vodovodu.
    A posle, 3. juna da ih sve lepo posaljemo gde im je i mesto.

  • Petar SNS

    22:12 // 28. 5. 2024.

    Znate sve su to neke izmišljotine optužbe bez ikakvog osnova . Dotična gospodja Jelena optužuje i priča . Evo ja vas pozivam kao i što bi predsednik dostavite dokaze dostavite podatke kažete da imate sve za gradskog većnika dostavite javno pozovite medije i da vidimo kako i da li se radi po prijavama ? Eto imate priliku a nemojte napamet da licitirate brojkama kada nema blage veze to što pričate .

  • Andrija Simić vodovod SNS

    22:39 // 28. 5. 2024.

    Pa kakve veze ima i da bude 10.000 gore-dole birača,ne možete nikome da zabranite da se doseli u Niš,svaki zakon je ispoštovan kao i procedura.Razne trikove i vi imate u rukavu i jedva čekate da se dokopate vlasti a nemate nikakav program za budućnost i za našu decu...Pogotovo Banana za njega sam siguran.

    • Dexter

      23:26 // 28. 5. 2024.

      Daj ne brukaj se...

    • Laki

      05:49 // 29. 5. 2024.

      Ima i te kako veze zavisi dali ti svi izlaze i mogu povećati procente min 3-5 posto a toje možda dovoljno da neka strana pobedi.

  • Šonika mama

    23:37 // 28. 5. 2024.

    A sta ako kojim slucajem pobedite, kako ce te to da razoblicite. Kao opuj pike ne vazi, nismo tako rekli bilo je samo 110 upisanih biraca. E moji politicari amateri. Mora to mnogo bolje sa tim glupim frazama o birackom spisku nisu vise u modi.

  • Laki

    05:47 // 29. 5. 2024.

    Čudo u Nisu otkud 226 hilj. Birača u Nisu kad je po zadnjem popisu sveukupno u Nisu zivelo 249 hilj. ispada da nema maloletnih i dece svi mogu glasati

  • Bojan

    06:54 // 29. 5. 2024.

    Opozicijo, oprostiće vam SNS što vas je pokrao (kao scena iz filma- Oprostiće ti Đura što te je tukao). Ovaj narod ne zaslužuje bolju vlast, ne ne nikako.

  • Sorosevac S

    08:24 // 29. 5. 2024.

    PreCednik zove da se izadje sto vise. Kaze nema veze za koga glasate.Idemo da spasimo Srbiju.Ovi sto ne izlaze su neprijatelji, kaže on . Ovi sto izlaze su braća njegova!
    Ajmo Niš!

  • Marko V.

    13:21 // 29. 5. 2024.

    I sta sada za lazi bojkotasa, hoce li neka tuzba da usledi?!

  • DA VAM KAŽEM PRAVO

    20:43 // 29. 5. 2024.

    U pravu ste! Više je nego očigledno da se sada manje poštuje izborna trka po ODIHR-u nego decembra,aliii...Drugog puta nema, Ja da ginem u revoluciji za tamo nekog Vučića,Tadića,Milošketa...Ne pada mi na pamet,ovo nam je jedini put i izađite nemoj posle da Vas slušam kako ne valja.Menjaćemo pa će ubodemo valjda,al mora pokušavamo,ako Vam se ne gine za budale.E to je glupost!

  • Neko

    23:00 // 29. 5. 2024.

    Svaka cast Jeleni i SSP-u, dokazali su da su u pravu jer bojkutuju izbore. Jasno kao dan je bilo da se do nedelje nece nista resiti. Svakako i ostalim strankama iz opozicije zelim sve najbolje u nedelju.

  • Gralle..

    08:44 // 30. 5. 2024.

    Mi stariji, znamo kakvu je ulogu 2016 god. imala gospodja Zaric-Kovacevic na lokalnim izborima u Nisu, kada je I avanzovvala u BG, pri cemu je sada I jos nagradjena...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Vanredna situacija u Nišu je zadnjih 12 godina svakodnevno...

Dragan čitalac

Tekst: Istraga fingiranja vanrednih situacija u Nišu stoji u mestu, Tužilaštvo čeka izveštaj policije

Pronađite nas na: