Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:03, 25. 10. 2024.

Na sednici bez rasprave o problemu sa vodom u Malči, iz Opštine kažu da je situacija bolja

pantelej skupština 3 Vladajuća većina okupljena oko SNS bila protiv rasprave o problemima u Malči; Tamara Radovanović

Na vanrednoj sednici Skupštine niške opštine Pantelej koja je sazvana na inicijativu opozicije, nije održana rasprava o problemu sa vodosnabdevanjem u selu Malča, pošto je vladajuća većina okupljena oko SNS glasala protiv dnevnog reda. Predsednik Opštine Pantelej Dragan Pavlović rekao je da je formulacija zahteva bila problem, da je situacija u Malči sada bolja, kao i da je za vodvodnu mrežu zadužen Grad, a ne Opština.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Deda

    18:42 // 25. 10. 2024.

    "GO Pantelej nije zadužena...", a za šta služi? Za ništa, samo neka sastančenja, kao nešto rade, a narod plaća vaše ništa, eto zašto treba ukinuti GO.

  • Malcanin

    16:55 // 25. 10. 2024.

    Znaci sad da se molimo bogu da padne kiša i sneg na zimu i nema problema. Da pozovemo ove iz sns-a da pevaju oj dodo oj dodole.

  • Miki

    16:16 // 25. 10. 2024.

    Konacno prava opozicija. Tako se radi. Velika je greaka bila bojkot 2020

  • Mile

    21:37 // 25. 10. 2024.

    Grad je trebao da posalje nekog pismenog da nadgleda radove u Malci a ne da sve prepusti slucaju.Da se domacinski radilo sve bi bilo reseno.Neka nadlezni prekontrolisu finansije pa ako je bilo zloupotrebe neka ogovara ko je gresio.VRANA VRANI OCI NE VADI.

  • Zoki

    01:03 // 26. 10. 2024.

    Kada nije zadužena za svoju teritoriju zasto uopšte postoji opstina?Samo vi gradjani placajte neradnike a oni neka piju i jedu po kafanama!

  • Srdjan

    16:45 // 25. 10. 2024.

    Kada Malca zatvori ribnjak, kada se mestani uvedu u red da racionalno trose vodu onda ce vode i biti.
    Do tada ko je kriv sto je vetar kriv

    • sim puk gradnja

      17:20 // 25. 10. 2024.

      kriv je onaj ko je uzeo skoro milion evra da odradi vodovod do malce. jel ti je sad jasno? a sotir se za to vreme slobodno seta i trosi proviziju

  • G. Igic (Matejevac)

    18:40 // 25. 10. 2024.

    Jedino je I opstonska vlast, sa B. Blagojevicem na celu, sustinski resavala probleme (i seoske vodovode). Posle njih je dosla interesna bulumenta, bez morala.

  • Živko

    00:34 // 26. 10. 2024.

    @Zdravko : Koliko ja vidim divni "momci" iz Panteleja su namagarčili svoje birače a ne opoziciju ! Opozicija živi u Nišu a Malčanci /"birači"/ nemaju vodu... ali imaju bazen... iz koga mogu da piju i da se kupaju u isto vreme !

  • Hijeronimus Boš

    13:27 // 26. 10. 2024.

    Da bi ih primio u svoje "skute", pre nekoliko godina su Matejevčani morali da "odreše kesu" pa su na ime starog duga uplatili Vodovodu oko 25 miliona dinara iako nisu morali, jer je dug zakonski zastareo, ali su jednostavno bili ucenjeni a JKP "Naisus" je u tom trenutku po nalazu DRI bio dužan da vrati u svoju kasu neosnovano potrošenih 50 miliona dinara. Verovatno će tako biti i u Malči.

  • Zika

    20:18 // 25. 10. 2024.

    Pa kad su ovolike suse od Juna meseca a zimi malte ne nije ni pao sneg odakle voda.Nisava presusila pogledajte sa mosta koja zabokrecina od suse.

    • V V

      22:31 // 25. 10. 2024.

      Žiko, pre par hiljada godina su Rimljani imali akvadukte ovde u Nišu. Postoje kaptaže, spremišta za vodu kad budu ovakve sušne godine...

  • Zdravko

    21:09 // 25. 10. 2024.

    Svaka čast momcima iz Opstine Pantelej. Kako su nasamarili opoziciju. Opozicija pokazala da ne znaju statut i nadleznosti Opstine ali sta ih briga uzece po dnevnicu za nista.

    • Ww

      22:26 // 25. 10. 2024.

      Ovde se radi o pritisku opozicije i o tome da se pomogne ljudima u Malči. Zna se ko misli o parama i bezanju od odgovornosti.

    • Rade

      13:52 // 26. 10. 2024.

      Predlog opozicije je bio da se odreknu dnevnica i cesce zasedaju kako bi se svi problemi razmatrali. To nikako ne odgovara ekipi na vlasti.

    • Gricko

      17:53 // 26. 10. 2024.

      Zdravko, sada malcanci vide da opozicija trazi da se raspravlja o vodosnabdevanju a vlast odbija ddnevni red, kao sada je bolje. Sta se my sledece godine..

  • Kontrolor

    18:08 // 26. 10. 2024.

    Kada kuci dovedes majstora,on treba da radi kako mu domacin kaze jer ga on i placa.U Malci koliko znam niko od investitora nije kontrolisao radove i imamo rezultate.Sve ostalo su prazne price.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I mi smo propali te neće tender.

Radnik SC Čair Čitalac

Tekst: Nakon propalog tendera, Sportski centar "Čair" ponovo traži izvođača za skejt-park

Pronađite nas na: