Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:26, 26. 9. 2024.

| Politika

Niška opozicija: Stanković poziva Paunovića u svoj odbornički klub u Skupštini

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
miodrag stankovic, foto violeta milicevic
Obojica tvrde da nisu razgovarali, ali da hoće: foto: Violeta Milićević

Nosilac liste "Ujedinjeni - Nada za Niš" i odbornik u Skupštini Grada Miodrag Stanković kaže da nisu tačni navodi da će se priključiti odborničkoj grupi Olivera Paunovića, koji je napustio Grupu građana "Dr Dragan Milić" i sa Milenom Vakić formira novi odbornički klub. Stanković poziva Paunovića da mu se priključi, a Oliver Paunović kaže da će prvo obaviti razgovore sa liderom nekadašnje koalicije Draganom Milićem.

Dogovori i kalkulacije o broju odborničkih grupa opozicije u Skupštini Niša, gde SNS i koalicija imaju tesnu većinu, još nisu završeni, a ponuda ima različitih. Navode da će se doskorašnjim odbornicima Grupe građana “Dragan Milić” Oliveru Paunoviću i Mileni Vakić priključiti i nosilac liste "Ujedinjeni - Nada za Niš" Miodrag Stanković nisu tačni, kaže Paunović.

Ja nisam rekao da sam pričao, već da bih mogao da pričam sa njim ili nekim drugim, čekam prvo da vidim sa doktorom Draganom Milićem - kaže Paunović.

Da nisu do sada razgovarali o tome u čijem će odborničkoj grupi delovati potvrđuje i Miodrag Stanković, ali je pozvao Olivera Paunovića i ostale odbornike opozicije da se priklone njegovom klubu.

Što se tiče naše koalicije, mi smo oformili odborničku grupu zajedno sa “Kreni-promeni”. Video sam da je gospodin Paunović sa još jednom odbornicom napustio GG “Dragan Millić”. On je dobrodošao u našu odborničku grupu, ali ne samo on, već svi koji imaju opozicionu misao. Ništa to krucijalno neće promeniti, opozicija i dalje ostaje sa 30 odbornika. Ja nisam video da će se nešto tu promeniti - kaže Stanković.


Stanković: “Ni predsednik Skupštine ni direktor Vodovoda”

Miodrag Stanković kaže da se njegovo ime od završetka lokalnih izbora i postizbornih dešavanja često u javnosti pominjalo u negativnom kontekstu i dodaje da je pokazao da nije “ubačen u opoziciju” već da to i jeste i u Skupštini Grada Niša i van te ustanove.

U svakoj kombinaciji ja sam bio tema. Bio sam i predlog za predsednika Skupštine i direktora Vodovoda, a to su zlonamerni komentari za mene i grupaciju koju predstavljam. Poslednjih 12 godina sam neko ko je u Skupštini Grada Niša i van nje nastupao opoziciono i mnogo njih mi se izvinjavalo jer su bili ponešeni takvim reakcijama javnosti na društvenim mrežama - rekao je Miodrag Stanković.

Podsetimo, odbornici Grupe građana “Dragan Milić” Oliver Paunović i Milena Vakić koji u Skupštini Niša i formiraće posebnu odborničku grupu. Milić kaže da su ga obavestili uz poruku da imaju “drugačiju viziju”, ali bez obrazloženja kakvu. Vakićeva se ne oglašava, a Paunović kaže da ima drugačiji pogled na lokalnu politiku i da mu se ne dopada kako opozicija vodi Opštinu Medijana, ali tvrdi da će ostati opozicija.

U samostalnom delovanju u niškoj Skupštini pridružiće im se i dosadašnji odbornici liste “Biramo Niš” Slaviša Dinić i Dragana Milutinović koji će takođe formirati svoju odborničku grupu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Debilizam.

    21:41 // 26. 9. 2024.

    I vi se svi opet igrate glasovima gradjana !!! Vise neocekujte podrsku od naroda jer cim zasednete u fotelju odmah licni interes no1. Vladace SNS. Jos dugo dugo...

  • Smuk II

    19:05 // 26. 9. 2024.

    Ovi , svi, k'o da su rod rodjeni na Manulaća ili naslednici njegovog "intelekta" ! Što ima u Niš na cel beli svet nema niti će ima !
    "Cel svet obidjo al' k'o Niš/lije/ nigde ne vido"! Svi zaulavi ... 154% !

  • Auttrikter

    18:28 // 26. 9. 2024.

    E, dobro si to smislio, tako bi lakse, udruzenim snagama, razarali opoziciju i borili se za licne interese, kroz saradnju sa onima, sto izbore pokrase! O, ukradenim izborima, vise i ne pricate, nije vam lose ni ovako!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Za ovako grandiozan projekat mislim da je rok previše kratak i da treba biti najmanje 5 godina a i cenu bi trebalo povećati na bar 5M€ po km.

Siky67 čitalac

Tekst: Zaključen ugovor za obnovu auto-puta od Brestovca do Doljevca - oko 6 km za 18 meseci

Pronađite nas na: