Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:01, 3. 6. 2024.

| Politika

Od svih niških izbornih komisija dostupna samo Niška Banja

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Niška Banja
Ukupna izlaznost u Niškoj Banji bila 53,63%; foto: Ljubica Jocić

Dan nakon održanih izbora gde su i koalicija okupljena oko SNS-a, ali i opozicione liste proglasile pobede u Nišu, zvaničnih rezultata iz Gradske izborne komisije i opštinskih izbornih komisija još nema. Jedino su poznati zvanični rezultati izlaznosti u Opštini Niška Banja.

Službeni telefoni predsednice i sekretarke Gradske izborne komisije od jutros su nedostupni, dok se na fiksne telefone niko nije javljao.

Neodstupni su podaci i iz opštinskih izbornih komisija, jer se ni predsednici ne javljaju, svi osim predsednika OIK-a Niška Banja Luke Živadinovića.

Juče je bilo otvoreno 16 biračkih mesta i ukupno je glasalo 6.228 birača, što čini izlaznost od 53,63% - kaže Živadinović.

Živadinović ističe da nije zabeležen nijedan problem, kao i to da će preliminarne rezultate izbora saopštiti nakon sednice, za koju je rekao da će biti održana u zakonskom roku od 24 sata od zatvaranja biračkih mesta, odnosno do 20 sati večeras.

Podsetimo, pobedu su kasno sinoć proglasili i opozicija i SNS.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Qgo

    14:59 // 4. 6. 2024.

    Kad vec pominjete banju, imam dve dobre i jednu losu vest. Prva vest je da je posle zimske pauze bazen u Radonu konacno ponovo poceo da radi. Druga vest je da uopste nema guzve. Treca vest je da karta za bazen nije vise 450din vec je malo poskupela pa je sada "samo" tricavih 700 dinara. Sirotinja ce da se kupa kod kuce...

  • Torpedo

    19:18 // 3. 6. 2024.

    Ni carobni stapic ne moze pomoci Banji.
    A, ovamo, po gradu, mora da se dosteluje, inace ce litnu kraci, po naredjenju sefa!

  • Dragan

    14:05 // 3. 6. 2024.

    Koji to dobar posao radi ekipa u Niskoj Banji? Dva hotela ne rade i stoje kao ruglo, Banja se pretvorila u kasabu, vise podseca na omanje selo, lokalni mafijas gradi hotel u sred parka u Niskoj Banji, a drugi mafijas oteo parking kod Letnje pozornice za svoje dvoriste. A ima jos toga. A gde to ima? Pa u Niskoj Banji gde postoji sprega vlasti i kriminala.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da li sada Oko sokolovo sme da prolazi kroz Medijanu ili ne?

Milan Čitalac

Tekst: Milić najavljuje "žestoku" racionalizaciju kadrova i bifea u Medijani

Pronađite nas na: