Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:27, 6. 10. 2024.

| Politika

Odbornica Skupštine Palilula napustila grupu doktora Milića

Autor:Ljubiša MitićIzvor:Južne vesti
Lazarević
Lazarević napustila Milićevu grupu i prešla u SPP; Foto: Stranka pravde i pomirenja

Milena Lazarević, odbornica u Skupštini opštine Palilula u Nišu, napustila je Grupu građana “dr Dragan Milić i priključila se Stranci pravde i pomirenja. Na lokalnim izborima 2024. godine, Lazarević je osvojila mandat kao odbornica sa Milićeve liste, a pre nje su Milićevu listu u Skupštini Niša napustili Oliver Paunović i Milena Vakić.

Lazarević je izjavila da je za nju politika pre svega servis građanima, te da prosperitet i napredak mogu biti postignuti samo zajedničkim zalaganjem.

Kao odbornica, želi da unapredi opštinu Palilula te da obezbedim bolje uslove za rad svojim kolegama preduzetnicima, zalažući se za jednake šanse i mogućnosti. Posebno se zahvaljujem kolegama odbornicima, članovima i simpatizerima Grupe građana “Dr. Dragan Milić”, želeći im uspeh u daljem angažovanju - rekla je Lazarević.

Kaže da je odlučila da se priključi Stranci pravde i pomirenja zbog ideje o pravednom društvu i pomirenju, te podrške koju je dobila za svoje političke ciljeve, a posebno se zahvalila na podršci Usami Zukorliću, ministru i predsedniku stranke.

Dodaje i da njen prelazak u SPP označava i početak formiranja odbora Stranke pravde i pomirenja u Nišu.


Milićevu listu već napustili pojedini odbornici niške Skupštine

Ranije su Oliver Paunović i Milena Vakić napustili su Grupu građana "Dr Dragan Milić" u Skupštini Niša i kako je najavljeno formiraće posebnu odborničku grupu.

Milić je ranije rekao da su ga obavestili uz poruku da imaju “drugačiju viziju”, ali bez obrazloženja kakvu. Vakićeva se ne oglašava, a Paunović kaže da ima drugačiji pogled na lokalnu politiku i da mu se ne dopada kako opozicija vodi Opštinu Medijana, ali tvrdi da će ostati opozicija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Suncica

    18:51 // 6. 10. 2024.

    Direktno je odgovoran dr milic i cim ga ovako napusataju tu nesto nije u redu a kako cujem jos neki ce da izlaze i to bas njegovi.Doktore doslo na naplatu dil sa sns

  • Ivan niski

    18:37 // 6. 10. 2024.

    Doktore mislio si da niko nece da te provali,lako je bilo dok nisu prosli izbori ali sad je tesko da manipulises

  • Vera Tričković Belka

    18:32 // 6. 10. 2024.

    Naravno svi prelaze u SNS ....A MOJ KOMSIJA,MARKIŠIĆ JE GODINAMA VERAN TOJ PARTIJI . TAKO I TREBA

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Južne vesti juče objavile članak a od jutros je počelo sa čišćenjem i sređivanjem ispred stanice kod lokomotive. Posao završili za tri sata, eto koliko je bilo potrebno da se bar nešto dovede u red

Vremeplov Čitalac

Tekst: Glavna železnička stanica u Nišu - nekada puna života, sada pusta i zaboravljena

Pronađite nas na: